HOROSKOP ZA 15. SEPTEMBAR: Strelčevi će biti okupirani nerealnim idejama

OVAN (21.3.- 20.4.)

Veoma ste zainteresovani kada je u pitanju posao u javnosti ili kada je u pitanju nov posao koji su vam nagovestili i potrudićete se da saznate o čemu se radi od Raka ili Bika. Rođak ili blizak prijatelj će vam doneti vesti o osobi sa kojom ste nekada bili u vezi ili poslovnom odnosu i koji namerava da vam ponuidi nastavak saradnje.

BIK (21.4.- 21.5)

Naporan dan za Bikove koji su inače prilično nespokojni zbog nečega što im nikako ne odgovara. Pozicija Venere i Meseca čini vas sklonim da mislite da je mnogo toga u vašoj moći što objektivno nije. Trebalo bi da na sve što vam se dešava gledate iz pozitivnog ugla.Mesec u Vagi vam donosi posao u medijima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Veoma ste znatiželjni kada je u pitanju posao koji su vam nagovestili Lav ili Vodolija i potrudićete se da saznate o čemu se radi od Raka ili Strelca Rođak ili blizak prijatelj će vam doneti vesti o putu na kome ćete imati priliku da sklopite dobar posao. Trudite se da nađete najbolji način kako da sarađujete sa Ovnom.

RAK (22.6. – 22.7.)

Osećate se dobro samo u društvu onih sa kojima možete da vodite razgovore koji vama odgovaraju. Nemojte se opterećivati onim što čujete na vaš račun koje najverovatnije širi neko ko vas doživljava kao svoju konkurenciju. Bićete u prilici da se sretnete sa nekim ko će vam ponuditi interersantan posao.

LAV (23.7.- 22.8.)

Astrološko polje posla sa Jupiterom u njemu čini vas spremnim da se uključite u neki veliki projekat. Trebalo bi da budete svesni da su problem sa kojima ste suočeni rezultat vaših grešaka. Bilo bi previše beskorisno da se trošite u nepotrebnom nerviranju oko nečega na šta nemate uticaja.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Nemojte dopustiti da vas bilo ko pokoleba u vezi sa onim želite da učinte ali imajte sluha za druge i pokušajte da poslušate one koji su vam inače veoma dragi. Imajte poverenja u njihov sud. Osećate veliki pritisak od strane Lava koji stalno od vas nešto očekuje.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Rešeni ste da izdržite u poslu koji ste sebi postavili kao cilj i da idete do kraja, ma šta da je u pitanju. Niko ne može da vas uveri da grešite kada je u pitanju posao koji bi trebalo da radite sa većom ekipom saradnika. Pokušavate da date na znanje saradnicima da moraju da se što pre odluče šta žele, žuri vam se da što pre krenete s poslom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Povoljan dan za one čija ambicija bazira na realnim osnovama i na one koje malo ko može da demorališe. Moguće da ste previše komotni po pitanju novca i da ne mislite na šta trošite. Nekome vam to u priličnoj meri zamera. Pokušavate da se opravdate pred nekim Strelcem za nehotični propust.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Prilično ste okupirani nekom idejom koja drugima može izgledati pomalo nerealna. Verujete u mogućnost povoljnog ishoda posla sa Ovnom i Vodolijom. Rak i Devica vam se mogu suprotstaviti ako nameravate da uložite zajednički novac u nešto što po njihovom mišljenju nije dovoljno isplativo.

JARAC (22.12.- 20.1.)

Venera, planeta kreativnosti podstiče vaše ambicije ali vam pravi vam priličan problem jer vas čini bolećivim prema onima prema kojima to ne bi trebalo da budete. Mogući poveći izdaci na nešto na šta niste računali. Dobro se osećate u društvu drugog Jarca.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Veliki planovi su realni ako imate podršku nekog Lava ili Jarca. Sami teško da možete bilo šta da uradite, naročito ako ste više puta započinjali poslove od kojih ste odustajali. Vaš entuzijazam mora neko da podrži i da vam ne dopusti da radite bilo šta protiv svojih interesa.Moguća je saradnja sa jednim Ovnom.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Potrebno je da budete mnogo prilagodljiviji jer ako budete insistirali na svojim stavovima možete biti izloženi kritici sa više strana. Imate mogućnost saradnje sa nekim ko je jaka konkurencija i sa kim ne možete lako da izađete na kraj. Prija vam društvo Škorpije ili Bika.

Izvor: conopljanews/Nadlanu

Pogledajte još