HOROSKOP ZA 16. SEPTEMBAR: Rak ostvaruje veoma važan plan, Devicu svi kritikuju

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Dobijate poziv od Raka ili Škorpije da se sretnete u večernjim satima jer planirate sa njima razgovor o novom poslu i ulaganju novca u neke stvari od vrednosti ili u neki nov projekat, najverovatnije da se radi o poslu sa strancima. Moguć je prijatan susret sa nekim s kim ste već radili. Poslovi bi mogli bolje da se odvijaju kada biste poslušali savet Jarca ili Vodolije.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Mesec u astrološkom polju partnerskih odnosa deluje kao i uvek veoma stimulativno i podsticajno u pogledu zarade. Previše ste okupirani pitanjima koja se odnose na posao. Dobro bi vam došao susret sa nekim ko ima dobre poslovne veze i ko će vam pomoći da se snađete u poslu koji bi mogao da bude isplativ.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Sačekajte da čujete mišljenje osobe koja se razume u posao sa javnošću i ako želite da investirate novac u neki veći posao ili projekat. Potrebna vam je podrška Škorpije ili Raka. Moguć je razgovor o zajedničkom projektu sa Jarcem, Vagom ili Vodolijom. Poslovi sa strancima predstavljaju izazov.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Dobar aspekt između Meseca u Škorpiji, i Marsa, planete energičnosti čini vas sposobnim da realizujete jednu ideju do koje vam je veoma stalo. Pokušajte da se ne opterećujete sumnjama u vezi sa mogućim poslovnim promašajem.Trebalo bi da imate više sluha za one sa kojima želite da uđete u poslovni odnos.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Preoterećeni ste razmišljanjima o nečemu što nikako da se realizuje i verovatno umorni od napora koje ste imali u poslednje vreme, neuspelih pregovora. To se naročito odnosi na rođene u julu. Dobićete povoljne vesti od jedne Device naročito ako ste rođeni pred kraj znaka.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Trudite se da fascinirate nekoga ko vam je inače naklonjen. Bićete spremni da se suočite sa posledicama nekih odluka koje ste svojevremeno doneli u afektu.Nećete imati mnogo sluha za one koji vas kritikuju. Budite spremni da rizikujete u vezi sa novim poslom.Verujete da možete da nađete zajednički jezik sa Blizancima u vezi sa novcem.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Večernji sati su povoljni za sve koji se bave umetnošću ili za one koji su od nedavno angažovani na nekom većem projektu. Nemojte zapostavljati svoje obaveze da ne biste propustili dobru priliku u vezi sa novim poslom. Ako vam se dopadne ideja o zajedničkom radu sa Ribama, razmislite dobro o tome.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Mesec u astrološkoj kući vaše ličnosti i Merkur, planeta komunikacije u astrološkoj kući tajni, kreativnosti i intuicije čini vas spremnim da uđete u posao sa jednim Bikom, Vagom ili Ribama. Mlađi saradnici, posebno žene u svemu vas podržavaju jer ste, bez obzira koje ste godište, mladi duhom. Pokušajte da nađete vremena za više odmora.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

U prepodnevnim satima možete biti neuobičajeno zahtevni prema jednom Raku ili Škorpiji i pomalo nervozni jer možete čuti nešto što vam ne odgovara. Večernji sati donose opuštanje u društvu dobrih prijatelja ma kog pola da ste. Pokušajte da saznate ono što vas interesuje o Strelcu.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Ulazak Meseca u Škorpiju donosi mnogo interesantnih ponuda od nekadašnjih saradnika. Nalazite način kako da rešite probleme koji se odnose na vaš status u društvu. Veoma vam je važno da povratite ugled i da se osećate cenjenim. Neko vam daje na znanje da o vama imaju visoko mišljenje upravo oni za koje mislite da vas kritikuju ili za nešto osuđuju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Imate način kako da rešite probleme na poslu ali ne želite da primenjujete nikakve radikalne poteze. Verujete da možete da se dogovorite sa nekim vodenim znakom oko nečega što vam je izuzetno bitno. Trudite se da nađete nekog ko je iskusniji u poslu kojim se bavite da bi vam dao korisne savete. Moguće da se radi o jednom Lavu.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Tranzit Meseca preko znaka Škorpije može vas podstaći da se udubite u razgovor o nečemu što bi za vas moglo biti veoma korisno. Vodeni znaci vam pomažu čak i ako vam se ne čini tako. Spremate se za neki veći projekat od koga mnogo očekujete. Potražite savet jednog Lava u vezi sa nečim što vam je veoma bitno.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još