ZVEZDANE PROGNOZE ZA 20.SEPTEMBAR: Problemi, tenzija i važni životni preokreti

OVAN (21.3.- 20.4.)

Naporni tranziti donose i tenziju i moguću ponudu koja bi mogla da vam donese nove šanse za proširenje saradnje. Trudite se da budete obavešteni o onome što je vaš delokrug rada ali retrogradni Merkur vam ne omogućava da budete u toku događaja. Nemojte se previše nadati da ćete lako izaći iz problema ako ne budete spremni na bilo koju vrstu kompromisa. Dobro se slažete za Lavom i Strelcem.

BIK (21.4.- 21.5)

Venera, planeta prosperiteta u Lavu deluje izazovno na one koji žele da. naprave zaokret u karijeri ili da započnu nov posao. Ne bi bilo dobro da se previše oslonite na jednog Ovna ili sa Škorpijom. Imate priliku da se izvinite nekom kome ste se zamerili. Ako vam se jave Ribe ili Devica, trebalo bi da budete spremni na veliki poslovni izazov.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Retrogradni Merkur u napetom aspektu sa Plutonom može doneti probleme jer je Merkur vladalac vašeg znaka a Pluton planeta koja upravlja vašim astrološkim poljem svakodenvnice. Sunce koje vlada vašom astrološkom kućom komunikacije, putovanja i biznisa u Devici je prilično ograničeno na praktične poslove i praktična rešenja.

RAK (22.6. – 22.7.)

Mesec koji vlada vašom astrološkom kućom ličnositi u Strelcu i Mars koji vlada vašom astrološkom kućom karijere, uspeha i porodice u Lavu mogu doneti nove poslovne ponude u vezi sa inostranstvom. Ako planirate da se orijentišete na nemačko jezičko područje, moraćete da uradite nešto po osnovu svog stručnog obrazovanja.

LAV (23.7.- 22.8.)

Pluton koji vlada vašom astrološkom kućom privatnog biznisa, doma i porodice u Jarcu vas u priličnoj meri opterećuje što bi moglo doneti probleme u komunikaciji sa Škorpijom ili Bikom.Naglašeno astrološko polje vaše ličnosti sa retrogradnim Merkurom, planetom intelekta i biznisa donosi promašaj kod donošenja važnih odluka.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Jupiter koji vlada vašom astrološkom kućom privatnog biznisa, doma i porodice u vašoj astrološkoj kući ličnosti donsi mogućnost napredovanja na poslu ili nalaženja rešenja po pitanju finansija. Nemojte biti previše malodušni nego se angažujete oko onoga što je vaš osnovni domen rada. Trudite se da budete u toku događaja.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Naglašeno astrološko polje prjatelja, ljubavi i društvenog života sa Marsom i Venerom u Lavu donosi neke nove ponude koji bi mogli da vam donesu ideju u vezi sa onim o čemu ste već razmišljali ili planirali. Trudite se da nađete način kako da se dogovorite oko posla sa strancima. Ne bi trebalo da se suprotstavite Škorpiji ili Ribama.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Dobićete priliku da se sretnete sa nekim koga ste sreli nedavno negde na putu. Možda ćete ako tražite posao naći nešto što vam odgovara a ima veze sa inostranstvom.Naglašeno astrološko polje posla, ali i neprijatelja sa retrogradnim Merkurom može značiti da ćete dobiti pogrešne informacije u vezi sa nečim što vas i te kako interesuje.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Jupiter koji vlada vašom astrološkom kućom ličnositi u astrološkoj kući karijere donosi mogućnost nalaženja rešenja kada je u pitanju saradnja sa jakim firmama ili osobama koje žive u inostranstvu.Naglašeno astrološko polje doma, porodice, privatnog biznisa u Ribama sa Neptunom omogućava vam saradnju sa dalekim prekookeanskim zemljama.

JARAC (22.12.- 20.1.)

Naglašeno astrološko polje novca koji zarađujte preko partnerskih odnosa, ljubomore, erotike sa Venerom i Marsom ne donosi vam niđšta dobro ako ne budete kooperativni i spremni da se maksimalno založite za ono što je vama bitno. Uran koji vlada vašom astrološkom kućom novca i posla u Ovnu može doneti razmišljanja o poslu na nemačkom jezčkom području.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Mesec koji vlada vašom astrološkom kućom posla i svakodnevnih aktivnosti, hroničnih tegoba u astrološkoj kući javnosti i prijatelja omogućava vam da uspostavite dobru komunikaciju sa onima od kojih možete imati koristi. Trudite se da nađete najlakše rešenje za posao koji bi mogao biti profitabilan ako pripada timskom radu.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Naglašeno astrološko polje partnerskih odnosa, braka sa Suncem i Jupiterom moglo bi doneti nove šanse za napredovanje uz pomoć iskusnijih kolega ili u okviru velike strane firme.Ne bi trebalo da se previše oslanjate na mišljenje jednog Ovna jer je moguće da ćete biti razočarani.

Izvor: conopljanews

Pogledajte još