HOROSKOP ZA 22. SEPTEMBAR: Škorpija se danas oseća odbačeno, Jarčevi - zamerate se pogrešnim osobama

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Imate nekoliko ideja kako da nastavite saradnju sa jednim Rakom ili Škorpijom. Sa Jarcem verovatno niste u najboljim odnosima ali postoji mogućnost poboljšanja saradnje. Prilično ste opterećeni problemima koje treba što pre rešiti a vi treba a ugodite veoma zahtevenim kolegama a da sebe ne izneverite ni u kom pogledu.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Jarac, Vaga ili Škorpija mogu biti dobri sagovornici i dobri savetodavci. Trudite se sa niko ne primeti da vas neka situacija u priličnoj meri destabilizuje i čini nedovoljno aktivnim. Odustanite od plana koji ste sebi zacrtali kao nešto što obavezno morate da uradite jer imate mogućnost razgovora o novom poslu. Treba da dobro razmislite s kim nastavljate saradnju i pod kojim uslovima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Mogući su dobici u igrama na sreću ili preko nasledstva, nekih zaostalih dugova. Ako vam dosadašnji razvoj događaja nije išao u prilog ili ste strepeli da bi nešto moglo krenuti drugačije od očekivanog, možete dobiti pomoć da se snađete u prilično komplikovanoj situaciji. Želite da se maksimalno istaknete u domenu nekog elitnog posla.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Pozitivni ste jer vas neko podržava i spreman je da vas promoviše. Ostajete pri svom stavu kada je u pitanju organizacija života, kako privatnog tako i poslovnog i želite da se sretnete sa nekim ko bi mogao da vam u tome pomogne. Imate na koga da se oslonite ali nemojte se previše opterećeivati onim što vam neko može reći u afektu, ne odstupajte od cilja.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Nekome je veoma važno da ostavi utisak da je i dalje sa vama u dobrim odnosima. Ako se radi o Raku ili Biku ili radite u privatnoj firmi trebalo bi da budete mnogo prilagodljiviji. Učiniće vam se da je sve mnogo jednostavnije i lakše, posebno kada je komunikacija sa bliskim osobama u pitanju. Bićete spremni da uđete u neki nov posao. Moraćete da se prilagodite na uslove rada koje vam propisuje neko koga ne cenite ili od koga pomalo strepite.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Dobićete poziv od nekoga ko je nedavno boravio u inostranstvu i s kim ste se povremeno viđali u poslovnim krugovima. Postajete prema mnogim pitanjima opušteniji ili na mnogo toga gledate filozofski. Dobijate poziv da se sretnete sa nekim na položaju ko bi mogao da vam se nađe pri ruci kod bitnih problema. Rešeni ste da iz jedne situacije izađete na što jednostavniji način.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Tražite način kako da ispravite greške ali bolje nemojte ništa pričati da ne biste došli u još goru situaciju, naročito ako ste u radu usredsređeni na osobe rođene u vodenom znaku. Postoji mogućnost da vam neko da na znanje da namerava da radi sa vama. Spremni ste da budete izuzetno uporni da biste sproveli svoju ideju u delo. Neko ko živi u inostranstvu podržaće vašu ideju u vezi sa odlaskom negde na neku vrstu specijalizacije ili stručnog usavršavanja.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Ostajete dosledni sebi iako se situacija možda malo promenila i mnogi nisu baš preterano spremni da vam uvek izađu u susret. Mnogi predstavnici vašeg znaka osećaju se pomalo odbačenim od strane kolega, posebno rođenih u vatrenim znacima jer ne prihvataju njihove stavove i predloge. Ovo jedan od onih dana kada vam upornost udružena s mudrošću može doneti dobru reputaciju. Ako budete plemeniti ili pokažete dobru volju da pređete preko nečega.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Popustljivi ste i nedovoljno motivisani da se ponašate kako se od vas očekuje. Verovatno ćete uz pomoć nekog Blizanca, Vage ili Škorpije pokušati da realizujete svoje poslovne planove. Danas je moguć razgovor sa Blizancima ili Devicom. U opticaju su novi kontakti koje biste mogli dobro iskoristiti dalje u svom radu. Verujete da možete da ubedite jednog Raka da vam pruži neku novu šansu da se istaknete u medijima.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Usredsređeni ste na ostvarenje svog cilja jer imate dobre mogućnosti za rad u medijima. Spremni ste da se maksimalno posvetite poslu koji bi mogao da vam se izuzetno isplati. Malo ko može da vas ubedi da možda treba da nađete drugačiji način od onog na koji ste do sada postupali, bar kada su saradnici u pitanju. Nepotrebno se zamerate nekim osobama koje bi mogle da vam budu od neke koristi.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Trudite se da ostavite utisak poslovne, angažovane osobe koja je spremna da se maksimalno angažuje u okviru delatonosti kojima se uglavnom bave oni koji imaju dosta iskustva u poslu i ako spadate u takve, već afirmisane, ne odustajte od svojih planova.Vaši principi ne odgovaraju onima koje želite da ubedite da bi trebalo da imaju sluha za vas i da bi trebalo da vas poslušaju po pitanju načina rada.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Nepotrebno se zamerate nekim osobama koje u stvari žele da sa vama sarađuju na korektnoj osnovi. Nemojte praviti nerealne planove u vezi sa novcem. Nekome je bitno da sa vama uspostavi dobar odnos. Imate dobre namere i verovatno ćete biti u stanju da se organizujete uz pomoć Bika ili Raka kada je u pitanju svakodnevnica i sve vaše obaveze. Većina predstavnika vašeg znaka pomalo se ulenjila i potreban vam je podstrek od ambicioznijih osoba.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još