HOROSKOP ZA 23. SEPTEMBAR: Devica dobija lažnu vest, Škorpija se danas ne slaže ni sa kim

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Mesec koji vlada vašom astrološkom kućom privatnog biznisa, doma i porodice u vašoj astrološkoj kući javnosti i prijatelja donosi obnovu kontakata sa osobma koje će vam ponuditi neku vrstu pomoći. Ne bi trebalo da se previše optrećujete nečim na šta nemate uticaja i što nije toliko bitno za vaš profesionalni život.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Naglašeno astrološko polje inostranstva, rođaka, duhovnosti tranzitnim Mesecom koji uveče ulazi u vaše astrološko polje karijere čini vas spremnim da se nađete u povoljnoj situaciji kada je u pitanju posao koji vam može doneti mnogo koristi. Nemojte biti previše sigurni u sebe, imajte sluha za savete mudrijih.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Veoma ste ambiciozni i dajete jasno na znanje šta očekujete od onih sa kojima inače često sarađujete. Želite da se postavite mnogo odlučnije ali oklevate da vas ne bi kritikovali da ste zahtevni, kritički nastrojeni i skloni cepidlačenju. Moguć je dogovor sa Vodolijiom ili Ovnom. Važan susret na javnom mestu.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Vaš znak je pod uticajem Meseca koji menja znak i donosi neku vrstu nesporazuma u domu, posebno sa ženama iz porodice u vezi sa novcem.Neko želi da vas kontaktira zbog posla ali se usteže i verovatno čeka da vi njega pozovete. Imate potrebu da komunicirate samo sa istomišljenicima a upravo ćete morati da se objašnjavate sa onima koji vam kontriraju.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Tranzit Meseca u poslepodnevnim satima donosi mnogo prijatnih osećanja kada je u pitanju posao i kreativan rad. Osećate se nedovoljno spremnim da rizikujete u poslu osim ako vas na to ne nagovori neki Rak. Potrebno je da se mnogo više odmarate.Čekate da vam se javi neko na koga inače niste ozbiljno računali.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Posao sa strancima je u prvom planu. Dobar ste strateg i pravite dugoročne planove, ne dozvoljavate da vas bilo ko iznenadi ili da vas na bilo koji način optereti svojim problemima. Pozicija Merkura može značiti da biste mogli dobiti neku pomalo konfuznu ili nedovoljno proverenu vest iz inostrastva.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Ne osećate se dobro u društvu osoba koje nemaju razumevanja za vas i koje se trude da vam iskomplikuju život svojim komentarima. Potrebno je da što pre rešite jedan važan problem. Moguć je sastanak sa nekim ko će vas angažovati za rad u nekoj velikoj privatnoj firmi. Nemojte donositi odluke na prečac, pod uticajem Riba.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Ne ulazite u rasprave sa onima koji vas nerviraju. Previše pokušavate da se nametnete jednom Jarcu ili Raku možda i Strelcu da im svojim stilom u radu date na znanje da sve mora da bude po vašem. Dan vam može proći u neslaganju sa članovima porodice ili familijom jer od vas mnogi očekuju da date sve od sebe a vi imate potrebu da se više odmarate.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Što pre obavite razgovor sa nekim ko bi mogao da vam pomogne da se finansijski stabilizujete ili da preko nekog novog posla učinite sve što je u vašoj moći da biste ostvarili dobru zaradu. Ako ste zadovoljni svojim finansijama, verovatno planirate da se savetujete sa nekim ko vam je više puta rešio dileme. Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što o vama priča konkurencija.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Mesec je u u vašem znaku i prelazi u Vodoliju zbog čega imate potrebu da se nekom nametnete. Moguće da se radi o osobi koja vama pokušava da se nametne kao autoritet. Verujete da je sve do vas,i kako se postavite i kako plasirate ideju i da ćete moći da ubedite one sa kojima želite da radite da bi trebalo da vas poslušaju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Spremni ste da u životu napravite neku pozitivnu promenu. Ne dozvoljavate sebi da vas bilo ko pokoleba u poslu koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju a još više zaradu. Rešeni ste da se postavite krajnje fer prema onima koji su vas izneverili ali ćete ipak pokušati da izbegnete njihovo društvo.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Verujete da vam može pomoći jedan Rak u vezi sa novim poslom koji želite da započnete i od koga očekujete dobru zaradu.Ako budete dovoljno ubedljivi uspeće vam da se dogovorite i sa Jarcem oko podele dužnosti. Tranzit Meseca donosi sumnje u mogućnost ostvarenja uspeha ali vam je intuicija jaka i vodi vas u pravom smeru.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još