PROKLETA FARMA: Sve više farmera oboljeva od nepoznatih bolesti

Nećemo da prizivamo nesreću, ali setimo se da je ovogodišnja sezona seoskog rijalitija i pre nego što je počela dobila epitet "ukleta".

Sezonu lekarskih pregleda otvorio je prvi izbačeni farmer, Zvezdan Anđić, poznatiji kao suprug pevačice Tine Ivanović. On je odveden kod lekara kako bi mu bila sanirana rana na nozi, nakon čega je nasrnuo na novinarku TV Pink, pa se iz Doma zdravlja nije ni vratio na imanje.

Sledeća je bila Anabela, čija situacija je već bila daleko dramatičnija. Ona je dobila dobila napad gušenja, usled alergije izazvane zbog prašine i sena. Zbog nedostatka kiseonika dobila je i napad panike.

Situacija se taman smirila da bi se nakon nekoliko dana desila, do tada, najveća drama. Maja Nikolić hitno je odvedena na operaciju zbog izrasline koja joj se pojavila na leđima.

Opštu paniku među farmerima izazvalo je pogoršanje Kristijanovog zdravstvenog stanja, koji se prošle nedelje jednog popodneva samo srušio na zemlju. Ispostavilo se da jedan od favorita preforsirao fizičkim poslovima usled čega mu je pozlilo.

Da je zdravlje stanovnika Lisovića ozbiljno narušeno dokazuje i poslednja drama, koja je ujedno bila najveća i najozbiljnija do sada. Pevačica Zorica Marković našla se u predinfarktnom stanju nakon svađe sa Ali Kingom i Lepim Mićom. Nju je ova rasprava ozbiljno uzdrmala, odmah je odvedena kod lekara, a produkcija je saopštila da je neizvestan njen povratak na imanje.

Međutim, ne lezi vraže, glasine kažu da njihove bolesti nisu baš tako dramatične kao što se čini. S obzirom na to da s vremena na vreme imaju određene privatne obaveze u "spoljnom svetu", šuška se da farmerima u dogovoru s produkcijom baš tim danima "pozli" pa moraju hitno da napuste imanje na nekoliko sati. Ili dana.

Bilo kako bilo, farmeri bi svakako trebalo da povedu računa o svom stanju, kako ih instant popularnost ne bi koštala zdravlja.

Pogledajte još