HOROSKOP ZA 24. SEPTEMBAR: Vaga ima tajnog neprijatelja, Strelcu je svega "preko glave"

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Povoljan dan jer ćete imati prilike da se sretnete sa nekim ko vam je izuzetno drag. Dobićete poziv da se dogovorite sa nekim ko vam je veoma bitan. Mars, vladalac vašeg znaka na poslednjem stepenu Lava u blizini fiksne zvezde Regulus koja donosi slavu čini vas ambicioznim i preduzimljivim, naročito ako ste rođeni u poslednjoj dekadi znaka.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Naglašeno astrološko polje inostranstva, rođaka, duhovnosti sa Plutonom u napetom aspektu sa vladaocem vašeg astrološkog polja posla Merkurom koji ide retrogradnim hodom donosi sumnju u pogledu mogućnosti da lako postignete ono što ste sebi postavili kao cilj.Sunce je ušlo u Vagu u vaše polje posla ali može doneti nervozu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Mesec koje vlada vašom astrološkom kućom novca i posla u Vodoliji donosi vam iznenađenja, moguće poslovne ponude od nekog ko živi u inostranstvu. Trudite se da budete u dobroj formi kada je u pitanju svakodnevni posao ili obaveze koje ste sebi sami stvorili preuzimajući na sebe odgovornost za nešto što i ne znate baš dobro da radite. Ako ste mladi, moguć je susret sa nekim ko će vam pomoći.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Naporan dan jer vam ne odgovara pozicija retrogradnog Merkura, naglašeno astrološko polje privatnog posla i napet aspekt ove planete sa Plutonom koji iako vlada vašom astrološkom kućom radosti, zadovoljstva, ljubavi može vas učiniti naivnim. Ako ste umetnik ili se bavite kreativnim poslom, možete očekivati interesantan susret.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Merkur koji vlada vašom astrološkom kućom novca i posla u retrogradnom hodu u napetom aspektu sa Plutonom donosi moguće rasprave u vezi sa novcem. Trudite se da budete u toku događaja. Mars se sprema da napusti vaš znak a Sunce je oslabljeno ulaskom u Vagu.Verovatno se u priličnoj konfuziji i ne znate u kom pravcu da usmerite svoj život.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Potrebno vam je mnogo više strpljenja nego što ste spremni da pokažete kada su u pitanju saradnici koji vam prilično idu na nerve.Saturn koji vlada vašom astrološkom kućom radosti, zadovoljstva, ljubavi u napetom aspektu sa Marsom donosi nestrpljenje i sumnju u dobronamernost onih na koje računate.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Sunce u vašem znaku je slabo a Mars je ušao u vaše dvanaesto astrološko polje tajni i tajnih neprijatelja. Nemojte podrivati svoje samopouzdanje razmišljanjima koja vam ne donose ništa dobro.Pokušavate da se maksimalno angažujete oko nečega što vam savetuje Vaga ali niste sigurni da li ste napravili dobar izbor.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Rođeni početkom znaka imaju podršku od strane Marsa koji ulazi u Devicu. Vaga je oslabljena ulaskom Sunca u taj znak i vi niste u stanju da kontrolišete svoje reakcije na nešto što vas lično veoma dotiče. Nemojte se previše nervirati oko nečega što nema velikog uticaja na vaš poslovni život i na vaš emotivni život.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Buntovni deo vaše prirode dolazi do punog izražaja, naročito u saradnji sa nekim vatrenim znakom. Ovan se neće dobro provesti ako bude pokušao da manipuliše vama. Pokazujete jasno svima da vam je neke situacije preko glave i da ste spremni da okrenete novi list.Dobijate poziv za put u inostranstvo.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Pozicija Marsa odgovara onima koji su rođeni početkom znaka. Možete pokušati da napravite neki dogovor sa Blizancima, Rakom ali će vam za to biti potrebno mnogo nerava i strpljenja. Možda je bolje da u nove poslove krenete potpuno samostalno. Moguća obnova saradnje sa jednom Vodolijom koja pravi velike planove sa jednim Lavom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Prilično ste nesigurni kada je u pitanju nastavak saradnje sa dosadašnjim kolegama. Jedan Strelac pokušava da vas nagovori na nešto što ne bi bilo loše po vas ali vi niste sigurni da li on sedi na dve stolice. Previše ste opterećeni gnevom što se situacija nije odvijala onako kako ste očekivali. Nekome je veoma bitno da se sa vama pomiri.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Pogodan dan za neke nove aktivnosti, susrete sa strancima. Možete biti u prilici da sa rođacima vodite razgovore koji bi mogli dovesti do značajnih promena u vašem životu, bilo da vas nagovaraju da promenite sredinu ili posao. Dobijate poziv od Ovna u vezi sa izlaskom.Nemojte se nervirati ako jedan Lav nema za vas dovoljno razumevanja.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još