VREME JE DA ODRASTEMO: 5 stvari koje su bili APSOLUTNI HIT dok smo išli u školu

Iako smo u nekim stvarima uživali dok smo bili tinejdžeri, vreme je da ih ostavimo u dalekoj prošlosti. Izdvojili smo listu onih koje morate hitno izbaciti iz svog života.

1. Sedenje na zadnjim sedištima u autobusu

Bilo je zanimljivo da pobegnemo što dalje od razredne u prvoj srednje ali danas će nam biti samo muka ako ne vidimo dobro kroz prozor. A i sigurnije kada ste u blizini vozača. Možete da urgirate za pauzu za toalet.

2. Žvrkanje po ruci: Svojoj ili tuđoj

Nekada je bilo simpatično i svrsishodno (sećate se onda kada ste sa ruke pročitali koja je merna jedinica za električnu energiju) a danas rizikuje da neko od kolega pomisli da imate ozbijlne probleme.

3. Škrabanje po stolu

Čemu i zašto? Dajte nam samo jedan dobar razlog zašto je dobro napisati ime na kancelarijskom stolu i mi ćemo podržati to nestašno dete u vama.

4. "Cigla" mobilni telefon

Istina je da Nokia 3310 drži bateriju "godinu dana", ima zimijicu i može da posluži kao hladno oružje ali ipak je nedopustivo da nosite ovakav telefon u doba digitalnih tehnologija.

5. Đački sendvič za ručak

Jeftina salama u pola hleba ne sme da se nalazi na vašem meniju. Kako godine prolaze važno je da shvatimo koliko je bitna zdrava ishrana, zato bolje za ručak pojedite sirovo povrće i bićete zdraviji.

Pogledajte još