UKLETA NOĆ U BEOGRADU: Jedan muškarac ubijen, jedan teško povređen

Muškarac P.S. (41) ubijen je u četvrtak uveče ispred zgrade u Zemunu.

Muškarac je imao ustrelne rane grudnog koša sa leve strane, levog kolena i potkolenice i prostrelnu ranu glave, a lekari su konstatovali njegovu smrt, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Prema nezvaničnim saznanjima beogradskog medija, nepoznata osoba prišla je žrtvi i u nju ispalila nekoliko hitaca, od kojih je preminuo.

Zločin se dogodio ispred zgrade u kojoj navodno živi rodbina ubijenog.

Napadač je pobegao sa lica mesta, a policija intezivno traga za njim.

Ubijeni je navodno imao kriminalni dosije.

Muškarac star oko 54 godine zadobio je opekotine prvog i drugog stepena lica i potkolenice, kada mu se oko 20.50 časova na Zrenjaninskom putu zapalio automobil.

On je prevezen je u Kliniku za opekotine u Zvečanskoj ulici, rekla je porptarolka Hitne pomoći Nada Macura.

Dvojica muškaraca starosti 35 i 36 godina su u udesu, koji se dogodio oko 19.15 časova u Trgovačkoj ulici na ulazu na Ibarsku magistralu, zadobili povrede glave, a prevezeni su u Urgentni centar i predati neurohirurgu.

Muškarac star 43 godine, vozač, u udesu oko 20 časova na Zrenjaninskom putu zadobio je istegnuće vrata, ali je odbio da bude prevezen u bolnicu, rekla je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 89 intervencija od kojih 15 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 227 intervencija od kojih 72 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se najčešće obraćali, osim srčanih bolesnika i astmatičara i psihijatrijski pacijenti, dodala je portparol Hitne pomoći.

Macura je savetovala da se pričuvaju hronični bolesnici koji su meteoropate, srčani sa bolom u grudima i astmatičari i da je potrebno čuvati se respiratornih virusnih infekcija.

Portparol Hitne pomoći je savetovala umerenu fizičku aktivnost, podizanje imuniteta vitaminima, provetravanje prostorija, oprez u saobraćaju, a ukoliko to dozvole vremenske prilike, polučasovne šetnje.

Izvor: b92.net

Pogledajte još