BUDITE VAMP ŽENA: Trik kojim možete osvojiti svakog muškarca

I najlepše žene sveta izgledaju bolje kada se našminkaju. Supermodel Kendis Svonpul ima prelepe zelene oči ali one izgledaju još zavodljivije kada stavi novu "False Lash Effect Velvet Volume" maskaru.

"Zanosne trepavice su ono što najviše privlači poglede", kaže Pat Mekgrat, "Max Factorova" globalna kreativna direktorka za dizajn.

(old_image)

Najinovativniju maskaru do sada- Velvet Volume False Lash Effect Maskara zadovoljiće potrebe i najzahtevnijih dama. Istraživanja su pokazala da žene žele pune i guste trepavice, ali mnoge maskare za povećanje volumena pružaju trepavicama krut i neprirodan izgled.

Velvet Volume False Lash Effect Maskara je namenjena ženama koje žele da izgledaju kao da nisu uložile znatan trud da bi bile lepe.

Već posle prvog nanošenja trepavice su pune i zavodljive i nikad ne deluju prenašminkano, baršunaste su, meke i tamne i imaju maksimalan volumen.

(old_image)

Tajna tamnih, zanosnih trepavica je u intenzivnoj, baršunasto crnoj formuli koja deluje u tandemu sa ‘Lavish Volume’ četkicom i omogućava brzo i lako stvaranje volumena.

• VOLUMEN: nova ‘Lavish Volume’ četkica ima kratke i duge čekinje koje zahvataju i ravnomerno oblažu svaku pojedinačnu trepavicu od korena do vrha, za baršunast volumen i guste, lepo razdvojene trepavice.

• RAZDVAJANJE: naizmenične čekinje razdvajaju trepavice i zahvataju svaku, bez obzira koliko bila kratka ili tanka, oblažući ih baršunasto crnim sjajem.

• MEK OSEĆAJ: mus je formulisan sa kombinacijom prirodnog pčelinjeg voska i glicerina koja čini trepavice neverovatno mekim na dodir. Trepavice nikad nemaju krut ili prenašminkan izgled.

Pogledajte još