IZBACIĆE VAS IZ KREVETA: Ove stvari nikako ne smete reći ženi u toku seksa

Vodite računa o svojim nepromišljenim rečenicama. Zbog nekih od njih ćete završiti na ulici.

1. "Da li si svršila?" Ako ne znate jeste ili nije svršila, definitvno nije.

2. "Moja bivša je..." Šta je još vaša bivša radila? Spavala je sa vama? Ko je trenutno u krevetu sa vama? Druga žena.  Koja razmišlja da li da uopšte nastavlja da ima odnose.

3."Da li ti i inače treba puno vremena do orgazma?"

4. "Ne brini, mnogo žena koje poznajem ne mogu da dožive orgazam." A da li je to slučajnost? Pomisliće da ste toliko loši u krevetu, da nijednu partnerku niste mogli da dovedete do vrhunca.

5. Ime druge žene. Kao Ros na venčanju sa Emili kada je izgovorio ime Rejčel Grin. Neće se završiti dobro po vas, kao što se nije dobro završilo ni po njih.

6. "Kondomi mi ne odgovaraju. Moramo li da ih koristimo?" Ako to izgovorite, slobodno se obucite i idite kući.

7. "Možda te bude malo bolelo, s obzirom da je prilično velik." Sigurno nije pametno da se hvalite ovom rečenicom. Ko vas je zaboga vaspitavao? Vilenjaci koji mrze žene?

8. "Uglavnom ne idem "dole", ali napraviću izuzetak." Tako pokazujete da ste sebična muškarčina koja se gadi određenih radnji koje će vašoj partnerki prijati. To neće izaći na dobro.

9. Bilo šta što je u vezi sa vašim roditeljima. To je sigurno neće uzbuditi i pomisliće da ste edipovac koji sve vreme, pa čak i u toku seksa, misli o mamici.

10. "O čemu razmišljaš trenutno?" To je pitanje koje gotovo nijedna osoba inače ne voli da čuje. A kamoli za vreme seksa.

Pogledajte još