SAMOUVERENA I SEKSI: Budite i vi žena od stila uz pomoć ovih 5 pravila

Ovo su pravila o stilu koja bi svaka žena trebalo da zna.

1. Osećate se samouvereno u odeći koju nosite

Prvi uslov da budete moćna žena jeste da odaberete pravu odeću za sebe. To znači da nosite ono u čemu se osećate najprijatnije. Tada sigurno i najlepše izgledate, a zbog toga ćete imati i mnogo više samopouzdanja.

2. Potpetice, koliko god bile atraktivne, ništa ne znače ukoliko nisu udobne

Nije dovoljno da vaša obuća na prvi pogled bude estetski privlačna. Ako vas žuljaju, stežu ili stvaraju bolove u stopalima, sasvim je pogrešno nositi čizme, sandale ili salonke. Nećete moći da uživate, a ni da plešete uz svoju omiljenu muziku i pokažete svoje plesne sposobnosti u neudobnoj obući.

3. Budite dosledni svom stilu

Koliko god da je nešto u modi, nemojte to nositi samo zato što je to tako neko rekao. U redu je da ponekad kupite koju krpicu jer je popularna, ali uvek imajte svoj lični pečat, ono što baš vas karakteriše i izdvaja, a ne nekog drugog.

4. Prilagodite odeću prilici

Nemojte odeću koju nosite preko dana nositi na večerama, niti kožne miniće kada odlazite na popodnevnu kafu sa drugaricama. Odeća nas oslikava, i na osnovu nje nas ljudi procenjuju. Zato nemojte odabrati kombinacije koje ne priliče određenom delu dana ili događaju.

5. Eksperimentišite

Isprobavajte nove boje, dezene i krojeve. Nikada nemojte odbaciti svoj stil, ali promena s vremena na vreme uvek dobro dođe. I nemojte dozvoliti da vam neko govori kako da se obučete. Ta odluka je uvek na vama.

Pogledajte još