10 najboljih poza za stimulisanje vašeg klitorisa

S obzirom na to da je vaš klitoris udaljen od vaginalnog ulaza 2,5 do 4 centimetara, ne može baš svaka poza da bude povoljna po njega.

Evo poza koje će zapravo stimulisati vaš klitoris i pružiti vam neverovatno zadovoljstvo.

1. Budite okrenuti licem

Ova romantična poza postaje još slađa kada se posebna pažnja posveti vašem klitorisu. Možete sebe stimulisati rukom ili možete svoje telo trljati o njegovo kako biste dobili potrebnu stimulaciju.

2. Položaj žabe koja skače

Ova poza je savršena za G tačku, ali ujedno može biti sjajna za vaš klitoris. Ukoliko je on u dovoljno udobnom položaju, može dospeti na razna mesta, a ova poza mu omogućava da dospe ispod vas i tako vas stimuliše.

3. Misonarska poza

Dobra stara poza - i to s razlogom. Uz ovu pozu je najlakše doći do povezivanja dva tela. Ukoliko vam je potreban jači osećaj, uhvatite ga za zadnjicu i povucite ga dublje u sebi kako bi jače pritisnuo vaš klitoris.

4. Doggy style

U ovoj pozi ćete teško moći sami sebe da stimulišete, pošto se prodržavate obema rukama, ali vam je zato potreban muškarac sa jakim mišićima, koji će moći da obavlja čitav posao umesto vas. Njegova prednost je u tome što može da dospe ispod vas i tako stimuliše klitoris.

5. Školjka

Uz ovu pozu ćete se najbolje otvoriti i tako omogućiti najlakši pristup klitorisu. U ovoj pozi možete same rukom da se spustite dole, a on će mnogo lakše ulaziti i izlaziti stimulišući vaš klitoris.

6. Obrnuta kašika

Želite da budete prisni? Ova poza donosi ogromno zadovoljstvo za oboje: maksimalnu bliskost sa partnerom i puno stimulacije klitorisa. Vaše noge treba da budu isprepletane, i tako ćete najlakše uspeti da osetite jedno drugoga.

7. The pinball wizard

U ovoj pozi vaši pokreti moraju biti malo drugačiji. Ovde je izuzetno važna prisnost, a sve što vi treba da uradite je da svoje telo podižete i spuštate pridržavajući se laktovima, dok je on u vama.

8. "Om" poza

U ovoj pozi oboje sedite u tzv. turskom sedu, odnosno u položaju kao kada meditirate. Ovo je izuzetno udobna poza u kojoj se možete zadržati neko vreme. U ovoj pozi će njegov polni organ vrlo lako dodirivati vaš klitoris.

9. "Valedictorian"

Ovo je poza slična misionarskoj, samo što su u ovoj pozi vaše noge podignute dok je on nad vama. Ova poza nije baš tako jednostavna za stimulisanje klitorisa, i zato recite partneru da više pritiska taj deo vašeg tela.

10. Pereca

Već znate da su perece ukusne, ali formirati svoje i partnerovo telo u jednu, to je već prava eksplozija.

Dok vi ležite na boku raširenih nogu, on je između njih, nad vama, što znatno povećava stimulaciju klitorisa.

Pogledajte još