HOROSKOP ZA 3. OKTOBAR: Vagi se danas ne smeši dobro, Škorpija neka se pričuva

Ovan

Dodatno ste motivisani i to vam daje elana za rad. Sve aktivnosti s partnerom vezane su za kuću. Pokušavate da se izborite za vođstvo. Posvetite se malo više svojim potrebama.

Bik

Težite sigurnosti i polako ali sigurno uspevate u tome. Odnosi sa partnerom su skladni. Privlače vas daleka putovanja. Posetite blisku osobu za koju ste veoma vezani. Zubobolja.

Blizanci

Osećate se superiorno i jako. Iskoristite svoj potencijal, ali se ne zalećite. Imate veliki broj simpatija i partnera koji je vrlo intuitivan. Moguće su opekotine.

Rak

Previše želite sebe da stavite u prvi plan i to će nekima zasmetati. Želite da napravite kućnu atmosferu, ali vam to ne uspeva. Proverite rad štitne žlezde.

Lav

Uspešno završavate sve što ste naumili. Dali ste sebi zadatak da pronađete idealnog partnera i možete da izaberete pogrešnu i prosečnu osobu. Skloni ste prejedanju.

Devica

Ne znate kako da nađete način da rešite probleme. Teško vam je da se koncentrišete. Trudite se da održite kontrolu nad prilivom novca. Čuvajte se nepotrebnog stresa.

Vaga

Nepravdu koja vas je snašla teško podnosite. Ponašate se impulsivno. Pod velikim ste pritiskom. Prečesto imate potrebu da povisite glas na partnera. Proverite krvnu sliku.

Škorpija

Skloni ste brzim odlukama, ali čuvajte se grešaka. Suviše ste materijalistički nastrojeni. Koristite dobrotu ljudi koji su vam naklonjeni. Zahtevate puno individualne slobode. Proverite holesterol.

Strelac

Razmišljate o svemu unapred i previše se opterećujete. Osetljivi ste i povlačite se u sebe. U komunikaciji sa partnerom često dolazi do sarkastičnih duela. Bolovi u predelu vratnog dela kičme.

Jarac

Lenjost i melanholija su vas preokupirale. Ovo nije dobar period da budete hazarder. Ljubavna situacija bi mogla biti malo bolja, opterećuje vas nesklad karaktera. Ne preterujte sa slatkišima.

Vodolija

Previše razmišljate o novom poslu, možete propustiti dobre šanse. Na ljubavnom planu ste nezadovoljni, čini vam se da nikada ne dobijate ono što želite. Preporučuje vam se odlazak kod lekara.

Ribe

Površni ste i mrzovoljni da donosite odluke. Odnosi u ljubavi su poremećeni. Mnogo toga vam ne odgovara, ali partner vas ne razume. Preterujete u škrtosti. Neurološke smetnje.

Izvor: novosti/nadlanu

Pogledajte još