HOROSKOP ZA 6. OKTOBAR: Raka očekuje neprijatnost, Ribe - neko misli da lažete

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Trudite se da ostavite povoljan utisak na one koji odlučuju o vašem statusu. Koristite šarm kao ulaznicu u društvo koje vam imponuje. Ako ste u podznaku neki vatreni ili vazdušni znak imate šanse da budete popularni i da se istaknete u nekom timskom radu. Pazite da vas neko danas ne isprovocira na poslu.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Prilično ste osetljivi na kritike i moguće da ste u raskoraku između želja i mogućnosti. Ako radite neki posao dok ne smislite šta ćete, pazite da se previše ne iscrpljujete naročito ako je ispod vašeg nivoa. Trebalo bi da budete mnogo otvoreniji prema onima koji vam pružaju šansu da napredujete ali nemojte pred svakim otvarati karte.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Naglašeno astrološko polje karijere, autoriteta sa Neptunom u Ribama koje vas čine konfuznim i naglašeno astrološko polje prjatelja, ljubavi i društvenog života sa Uranom, planetom originalnosti, raskida, vanbračnih veza, ekscentričnosti može značiti da vam prijatelji savetuju jedno a porodica drugo. Mars u Devici donosi savete članova porodice koje teška srca usvajate.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Jupiter koji vlada vašom astrološkom kućom posla i svakodnevnih aktivnosti, hroničnih tegoba u konjukciji sa Marsom u Devici donosi neprijatnosti u sferi komunikacije sa onima koji su vam bliski. Imate potrebu da se sa nekim ubeđujete i da drugima nešto dokazujete iako je to protivno vašim interesima. Regulišite pitanja koja se odnose na dokumentaciju i papirologiju.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Naglašeno astrološko polje novca koji zarađujte svojim radom sa Marsom i Jupiterom i astrološko polje novca koji zarađujete preko partnerskih odnosa, ljubomore i konkurencije čini vas nesposobnim da donesete pravilnu odluku u vezi sa nečim što vam je veoma bitno a tiče se vaše karijere. Nekome je stalo do saradnje sa vama ali ne pod vašim uslovima.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Vaš znak je naglašen prisustvom Marsa i Jupitera i ovo bi moglo doneti neku vrstu opasnosti onima koji su impulsivni ili koji su skloni da u svemu preteruju. Imate način da rešite problem sa Ribama uz pomoć Jarca ali nemate dovoljno suptilnosti ni strpljenja. Pokušajte da shvatite razloge zašto je neko prestao da se sa vama viđa.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Trudite se da budete rado viđeni u svakom društvu i da se dogovorite oko nekog bitnog pitanja ali vam to teško polazi za rukom ako niste iskreni. Nekome je bitno da se sretne sa vama i da se čuje da je bio u vašem drštvu. Poslovni partner vam pruža svaku vrstu podrške za nove ideje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Maštate o nečemu što vam ne izgleda lako ostvarljivo ali će vam ipak biti od velike koristi savet osobe kojoj verujete kada je u pitanju vaša želja, plan ili projekat. Nemojte odustati od svojih ideja zbog ograničenosti sredstava ili zbog nekih otežavajućih okolnosti na koje ne možete mnogo da utičete. Mogući neočekivani dobici u novcu.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Spremni ste da razgovarate o nečemu što je veoma bitno jer vam odgovara tranzit planeta preko Vage. Razovaraćete o svojim idejama sa nekim ko vam je inače veoma naklonjen i dobronamerno će vam reći nešto što vam možda ne ide u prilog, naročito ako ste rođeni u poslednjoj dekadi znaka. Verujete da možete da sprovedete svoje planove u delo.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Rođeni u prvoj dekadi znaka pod uticajem su tranzitnog Marsa. Moguća je povoljna vest u vezi sa poslom od nekog ko živi u inostranstvu ili radi za strance. Pravite grandiozne planove i ne želite da se zadovoljite ničim prosečnim, ma kojim poslom da se bavite.Trudite se da nađete način kako da postignete dogovor sa jednom Škorpijom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

U toku prepodnevnih sati bićete spremni da razgovarate o novom poslu sa Lavom. Za svoje nezadovoljstvo najviše krivite jednog Jarca ili jednog Bika koji su totalno poremetili vašu koncepciju i sa njima nema dogovora. Možda bi trebalo da se mnogo više oslonite na sebe nego na druge, ma o kome da se radi.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Trudite se da budete u toku događaja a mnogi misle da se povlačite u svoj svet i da namerno izbegavate neke obaveze koje bi trebalo da ispunjavate.Želite da dobijete u vremenu pre nego što donesete odluku koja se tiče vaše profesionalne budućnosti. Mnogi misle da niste iskreni i to vam zameraju. Dobijate poziv da se sretnete sa jednom Škorpijom.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još