TOSHIBA PREDSTAVLJA: No Matter What garanciju i nudi korisnicima kompletnu zaštitu laptop računara

•Prenosivi računari korisnika zaštićeni od slučajnih oštećenja, krađe, gubitka podataka i pretnji sa interneta

•Produžena standardna fabrička garancija na 3 godine međunarodne garancije

•Besplatna za sve korisnike koji kupe i registruju računar obuhvaćen promotivnom ponudom

 Kompanija Toshiba Europe objavljuje No Matter What garanciju („Šta god da se desi“) - ponudu koja obezbeđuje dodatnu sigurnost u slučaju nepredviđenih i neželjenih događaja. Besplatna uz kupovinu Toshiba laptopa, odvojivih i konvertibilnih modela računara iz serija za kućnu primenu – No Matter What garancija obezbeđuje kompletno pokriće uređaja u gotovo svakoj nepredviđenoj situaciji.

Sveobuhvatna garancija sadrži pet elemenata, među kojima su produženje standardne fabričke garancije za godinu dana, zaštita računara od slučajnog oštećenja, krađe i gubitka podataka u toku prve godine, kao i besplatna jednogodišnja licenca za McAfee LiveSafe paket – i korisnicima obezbeđuje povećanu sigurnost uz novi Toshiba uređaj . No Matter What garancija dostupna je korisnicima u odabranim evropskim zemljamaod danas do 31. marta 2016. i zahteva registraciju u roku od 14 dana od datuma kupovine da bi bila važeća.

Sandor van der Ham, potpredsednik „B2C PC, Lifestyle Products and Services“ grupe u kompaniji Toshiba Europe, prokomentarisao je: „S obzirom na sve dinamičniji tempo života i pojačanu upotrebu PC računara u pokretu, drago nam je što svojim korisnicima možemo da ponudimo dodatnu sigurnost u svakodnevnom korišćenju računara. Uz No Matter What garanciju koja pokriva naše kompletne serije Satellite, Qosmio, Chromebook i KIRA, zapravo iskazujemo poverenje koje imamo u sopstvene proizvode – u to da će ostati funkcionalni i pouzdani u toku životnog veka, obezbeđujući da korisnici budu dodatno zaštićeni od neočekivanih nezgoda kao što su slučajna oštećenja ili pretnje sa interneta“.

Produženje garancije

Toshiba laptop računari su poznati po pouzdanosti, a povrh toga sa No Matter What garancijom korisnici imaju dodatnu vrednost znajući da će čak i u neželjenim situacijama u kojima se njihov računar ošteti, imati povoljnosti od tri godine standardne internacionalne garancije umesto jedne ili dve godine, što je najčešća praksa.

Slučajna oštećenja

Slučajna oštećenja su aspekt koji korisnike najviše ohrabruje da koriste ovu garanciju imajući u vidu prenosivost i nošenje računara u današnjem svetu koje prati povećani rizik od nezgoda koje se pri tom dešavaju. Bilo da korisnici slučajno ispuste svoj laptop na putovanju ili u saobraćajnom „špicu“, ili da slučajnu prospu kafu po računaru, No Matter What garancija pokriva štetu zamenom ili popravkom oštećenog uređaja.

Krađa

Svi korisnici računara na javnim mestima ili putovanjima svesni su rizika od krađe. Ako se ovaj neželjeni scenario i desi, korisnici Toshiba laptopa koji registruju No Matter What garanciju mogu besplatno da dobiju isti model, ili model laptopa u istom rangu kakav su već imali.

Spasavanje podataka

Često su laptop računari uređaji za čuvanje digitalnih zapisa ličnih uspomena. Čvrsti diskovi mogu da budu prepuni dragocenih porodičnih fotografija i video zapisa – kao i kolekcija multimedije poput filmova i muzike – pa otkazivanje čvrstog diska može da izazove pravu katastrofu. Pod No Matter What garancijom Toshiba će zameniti neispravan čvrsti disk i uraditi sve što je u njenoj moći da spase i povrati svaki izgubljeni podatak.

McAfee LiveSafe paket

Uz No Matter What garanciju nije reč samo o otklanjanju štete nakon što stvari krenu po lošem. Toshiba sada nudi i godinu dana besplatne licence za McAfee LiveSafe paket svima koji se registruju za NMW garanciju. To je dodatni nivo zaštite korisničkih podataka i identiteta, koja omogućava da računar bude zaštićen od zlonamernih, špijunskih i drugih neželjenih programa. U McAfee LiveSafe su takođe ugrađeni i zaštita od neželjene pošte (anti-spam), kao i roditeljske kontrole, što donosi dodatnu sigurnost porodicama.

Kupci laptopa obuhvaćenog ovom promocijom počev od danas mogu da se registruju za besplatnu No Matter What garanciju na www.nomatterwhatguarantee.com.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još