OTKRIVAMO: Kako da upišete školu oralnog seksa u Beogradu

- Znate li zašto toliko muškaraca u Srbiji koristi usluge prostutki? Zato što žene ne umeju da ih zadovolje pa zadovoljstva koja ima pripadaju, traže tamo gde mogu da ih dobiju - , započela je svoju priču ova 36- godišnja Beograđanka i dodala da želi da radi na osvešćivanju naših žena.

U starim civilizacijama, posebno onima na Istoku, oralno zadovoljavanje muškarca smatrano je vrhunskom veštinom. Starije žene su podučavale mlađe tehnikama felacija.

Na Dalekom istoku, u Japanu, svaka gejša, što na japanskom znači umetnica, učena je kako je spajanje ženskih usana s muškim polnim organom “veličanstveni trenutak”.

Na pitanje zašto ne želi da otkrije svoj identitet rekla je da joj ta vrsta publiciteta ne treba, jer ne želi da dovodi ni sebe niti svoju porodicu u neprijatnu situaciju. - Nisam starleta, niti imam nameru da postanem poznata, jednostavno želim da podelim svoje znanje sa onim ženama koje to žele.-

Iako idenitet za sada neće otkrivati Niki možete pronaći na njenoj zvaničnoj Fejsbuk stranici Niki Prestige

"U narednim postovima pokušaću objasniti da se veština felacija ne bazira isključivo na tehnici, koja je nesumnjivo bitna, već na potpunom mentalnom spajanju partnera.!"

Pogledajte još