DANCE 4 MANYA: Miloš Biković, Aleksandar Radojičić i Viktor Savić u borbi za život prijatelja!

Njihov prijatelj, poznati srpski di-džej Manya, Nemanja Ivanović, boluje od retkog oblika maligne bolesti, a njegovo lečenje u Nemačkoj, gde se on trenutno nalazi, košta 120 000 eura.

Upravo to je bio povod da se ujedini cela srpska scena elektronske muzike i napravi najveći humanitarni događaj ikada viđen u Beogradu, Dance 4 Manya festival, koji se održava 16. i 17. oktobra u BelExpo centru. Na festivalu koji će okupiti preko 15.000 ljudi nastupiće preko 50 najvećih domaćih imena elektronske muzike.

Brojne poznate ličnosti i tviteraši okupili su se ove srede u Shootiranje baru na promociji festivala.

(old_image)

Akciji su se pridružili i Sara Jovanović, Tamara Aleksić, Marko Mandić, Tamara Dragičević, Andrija Milošević, Sergej i Branislav Trifunovič, Đule Van Gog, Ana Štajdohar, Milena Vasić, Nevena Miličević, Raodvan Vujović, Struka, Bane Lalić, Rada Manojlović, Struka, Rade Ćosić, Emir Bekrić, Andrija Kuzmanović, Davor Perunović, Miloš Vlalukin, Predrag Vasić i drugi. Oni igraju za život, za Manju.

Ulaznice za festival se mogu kupiti na blagajnama Eventim-a i DD Tickets-a po ceni od 500 rsd za jedan, odnosno 800 rsd za oba dana festivala. Manji možete pomoći i tako što ćete poslati SMS sa sadržajem 100 na 3030 i donirati 100 dinara!

Više informacija na sajtu.

(old_image)

Pogledajte još