HOROSKOP ZA 12. OKTOBAR: Device dobijaju važan poziv, Škorpije upadaju u dugove

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Uran u vašem znaku u opoziciji sa Mesecom i Suncem u vašem astrološkom polju partnerskih odnosa čini vas spremnim da uđete u partnerski odnos sa nekim ko vam je drag i sa kim imate odlične odnose. Imate odlične odnose sa Lavom koji vas uvek inspiriše na nove poslove.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Nespokojni ste zbog poslova koji se ne odvijaju kako ste zamišljali ili niste spremni da nastavite posao pod uslovima koji vam ne odgovaraju. Opozicija Neptuna i Marsa odražava se na vaš znak na način koji vam u stvari ne odgovara ni u kom pogledu osim u finansijskom. Dobićete poziv da se sretnete sa Jarcem.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Merkur na prvom stepenu vašeg znaka čini vas spremnim da popustite u vezi sa nečim o čemu do skora niste želeli da razmišljate.Ne bi trebalo da se ljutite na Devicu koja vam nije izašla u susret po nekom bitnom pitanju, moguće da ste pravili neke zajedničke planove koje ona nije ispoštovala.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Mesec u najtamnijoj fazi u napetom aspektu sa Plutonom donosi vam mnogo napetosti u partnerskim poslovima koji bi mogli da donesu dobre šanse za razvoj poslova u domenu medija ili trgovine. Ako se bavite umetnošću ili želite da se bavite pisanjem, trebalo bi da više pažnje obratite poslovnom odnosu sa Škorpijom.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Naporan period je za vama ali vas takođe očekuje posao u okviru koga možda nećete moći da budete plaćeni koliko biste želeli.Dobijate poziv da se sretnete sa jednim Ovnom ili Vagom sa kojima možete ostvariti dobru komunikaciju ali samo ako budete spremni da prihvatite posao vezan za putovanje.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Očekujete da vam se javi neko s kim nemate baš sjajnu komunikaciju ali vam je verovatno stalo da se sretnete i razgovarate o nekim velikom projektu. Neptun u Ribama u opoziciji sa Marsom ili Jupiterom donose vam mogućnost nalaženja posla u nekoj prekookeanskoj zemlji.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Potrebno vam je više podrške od žena iz porodice u vezi sa vašim ličnim ambicijama ili sa idejom o nekom novom privatnom poslu. Dobićete priliku na koju ste dugo čekali, naročito ako se radi o poslu koji je na neki način u vezi sa javnošću. Dobro se razumete sa Ovnom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Možete imati iznenadne izdatke o kojima niste načisto šta da mislite jer se može raditi o nekim zaostalim dugovanjima na koje niste mislili na vreme. Nemojte se zaduživati i nemojte pokušati da se zavaravate da će vam posao ići dobro uz sadašnje saradnike. Morate napraviti neki veći zaokret u poslovanju.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Ulazak Saturna u vašm znak i napet aspekt sa Venerom donosi mnogo nespokojstva i nerviranja jer niste u stanju da se priviknete na neke nove uslove rada koji vam ni u kom pogledu ne odgovaraju. Verujete da možete da se dogovorite sa Ovnom ili Strelcem ali to neće baš ići tako lako. Moguća vest o dobitku.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Teško vam padaju društvene obaveze koje biste najradije odložili, naročito ako se radi o poslu sa Lavom, Vagom ili nekom za vas prilično napornom ili zahtevnom osobom. Niste spremni da lako prihvatite kritiku na vaš račun iako ste svesni da od tuđeg mišljenja možete imati dosta koristi.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Spremni ste da pređete preko nečega da biste realizovali neke svoje ideje, moguće da ćete morati da se sretnete sa jednim Ovnom, Devicom ili da se dogovarate sa Jarcem ili Bikom. Ne ulazite ni u kakvu raspravu sa nekim ko vas ne razume. Imate potrebu da se istaknete u umetnosti.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Verujete da ćete biti u prilici da nađete najbolje rešenje za problem sa kojim ste suočeni. Verujete da možete da se snađete u situaciji koja nije jednostavna. Ne bi trebalo da se previše angažujete u poslu koji vam može doneti dosta zadovoljstva i satisfakcije, uključujući i finansijske.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još