HOROSKOP ZA 14. OKTOBAR: Device - neko vam kvari planove, Ribe - očekujte poziv koji treba da prihvatite

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Dobijate poziv od od osobe u koju imate mnogo poverenja ili ste iz nekih, razloga izuzetno spremni da nekom date novu šansu. Imate mogućnost da dobrom taktikom pridobijete naklonost osobe koja vas u poslednje vreme ignoriše. Imate potrebe za privatnošću. Ne želite nikom da otkrivate svoje planove.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Osećate se prilično nesigurnim po pitanju stalnih prihoda u firmi u kojoj vam izgleda da situacija nije stabilna. Spremni ste da uđete u neki nov aranžman koji bi mogao da vam donose dodatne prihode, najverovatnije u radu sa Jarcem, Škorpijom ili nekim Rakom. Nemojte se nepotrebno raspravljati sa Blizancim ili Vodolijom sa kojima često dolazite u konflikt.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Nestrpljivi ste i verovatno ćete u komunikaciji sa Devicom, Ribama ili Bikom biti prilično direktni u želji da dobijete ono što smatrate da vam pripada. Jedan Lav je prilično nepouzdan kao saradnik jer svaki čas menja planove i raspoloženje. Verujete u dobre namere Ovna ili Vodolije.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Očekujete da vam se javi neko ko vam je obećao susret u četiri oka ili zajednički posao. Ako se radi o Devici, Škorpiji ili Blizancima niste sigurni da ste na pravom putu da sa njima nađete zajednički jezik. Moguć je poziv od Riba koje će pokušati da vam objasne da imaju dobre namere prema vama. Ne ignorišite pozive od strane jednog Jarca ili Bika.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Pokušavate da se snađete u poslu koji vam pruža dobre mogućnosti da se istaknete. Neko će pokušati da vas nagovori da prihvatite njegov predlog, naročito kada je u pitanju jedna Vodolija, Blizanci, Strelac ili neki Ovan. Želite da se prihvatite novih obaveza ako su spremni da vas dobro plate. Ne bi trebalo da odustanete od svojih ciljeva u vezi inostranstvom.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Jedan Bik vam kvari planove ili vas i kritikuje da niste u stanju da reagujete na pravi način kada je u pitanju dobra poslovna ponuda. Ne želite da rizikujete i uđete u posao sa nekim ko vam ne uliva mnogo poverenja. Moguća je saradnja sa Ribama ili Jarcem sa kojima imate sjajno iskustvo. Verujete u dobre namere druge Device čak iako vas pomalo ignoriše ili često kritikuje.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Veoma ste popularni i spremni da se maksimalno posvetite svojoj karijeri, utoliko pre jer su vam mnogi naklonjeni. Ako ste prisutni u javnosti, dobijate dobru poslovnu ponudu.Verujete u mogućnost ostvarenja svojih planova uz podršku jedne Vage ili nekog Ovna. Ako se bavite umetnošću, očekuje vas uspeh.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Očekujete vest o novcu iz inostranstva ili vest o putovanju na koje ćete verovatno otići vrlo brzo ako prihvatite posao koji vam nude. Najverovatnije ćete biti spremni da uđete u neki nov aranžman sa nekim s kim inače ne uspevate uvek da se lako dogovorite. Nemojte se previše opterećivati problemima sa kojima ste bili suočeni prethodnih dana, možete postići cilj čak i ako se radi o izuzetno svojeglavim kolegama.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Trudite se da ubedite poslovnog partnera da treba da pristane na saradnju sa jednim Bikom, Jarcem ili Vagom oko nečega što bi moglo da vama i njemu donese veliku satisfakciju. Želite da se maksimalno posvetite nečemu što vas je od nedavno u priličnoj meri okupiralo. Dobijate poziv od Vodlije sa kojom ste oduvek bili u dobrim odnosima.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Naporan dan za one kreativne predstavnike vašeg znaka koji dobro znaju šta žele i koji ne dozvoljavaju da im bilo ko pravi planove u vezi sa karijerom. Odnosi sa javnošću prilično su komplikovani. Dobro se osećate u društvu osoba koje podstiču vaše ambicije. Ipak, Ribama, Jarcu i Škorpiji dajete za pravo i kada se baš ne slažete sa njima jer ste svesni koliko vam znači njihova podrška.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Ne odustajete lako od onoga što ste sebi zacrtali kao cilj a jedan Lav pokušava da vas nagovori na ono što njemu odgovara. Dan vam donosi mogućnost da se dogovorite sa onima koji rade za strance o novom poslu. Ne odustajete od svog cilja ma šta vam ko pričao, čak i ako znate da je možda nerealan.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Očekujete poziv od jednog Bika, Raka ili Strelca i spremni ste da napravite neki ustupak ili da, naročito ako ste mladi, radite i za male prihode volonterski da biste pokazali šta sve znate. Dan je povoljan za ugovaranje poslovnih aranžmana sa strancima. Verujete da će vam se javiti jedan Lav sa konkrentnom ponudom.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još