FABRIKA FOTOGRAFA: Mesto gde stanuje kreativnost

Za dve godine postojanja škola fotografije “Fabrika fotografa” uspela je da ostvari tri velika cilja: upoznala je polaznike svojih kurseva s osnovama primenjene i umetničke fotografije, postala je zvanični partner relevatnih događaja (Izbor za Miss Srbije, Nova energija, KIDS Fest) i omogućila je praksu najjdarovitijim učenicima.

Kada se u jesen 2013. upustila u avanturu osnivanja “Fabrike fotografa”, Aleksandra Popović imala je ispred sebe jasan cilj - da svoje veliko znanje sticano na Akademiji i na radu u štampanim medijima prenese zaljubljenicima u fotografiju.

(old_image)

- Privilegija je raditi s ljudima koji žele da nauče sve o fotografiji. Zato sam koncipirala nekoliko kurseva prilgaođenih različitim nivoima predznaja. Tako postoje vikend, sedmonedeljni, viši i kurs studijske fotografije. Od decembra prošle godine pokrenula sam i radionice za najmlađe, za decu uzrasta od sedam do 14 godina.

Rođendan “Fabrike” obeležavamo u subotu 17. oktobra. Tog dana smo otvorili vrata naših prostorija u Srebreničkoj 3 na Kosančićevom vencu za sve zaintersovane za upoznavanje s nama, našim programom i rezultatima. To je idealna prilika da svi koji vole fotografiju vide kako funkcionišemo - ističe aleksandra i dodaje da će rođendanu prisustvovati mnoge poznate ličnosti koje će pozirati polaznicima škole.

Pogledajte još