KADA JE SEKS NAJBOLJI: Zbog ovoga ćete se svađati svakog dana

Mnogi parovi bi se usaglasili oko toga da je ovakav seks nešto zaista posebno za oboje. Nije pametno da se stalno svađate, ali ako svoje prepirke završite seksualnim odnosom, to i nije tako loša ideja.

A ovo su razlozi zašto je seks pomirenja bolji od bilo kog drugog

1. Vaše emocije su jače

Normalno je da, dok se svađate, vaše emocije rastu i bujaju. To znači da se privlačnost između vas dvoje takođe pojačava. kad god se mirite, sigurno ste primetile kako vaš partner izgleda seksi.

2. Strast koju imate prema problemu prenosite na strast prema partneru

Svađe zahtevaju strast. I vaše emocije su jake, bez obzira na to o kojem problemu je reč. Ali kada konačno rešite taj problem, strast i dalje može da bude jaka.

3. Inspiriše vas da probate nešto novo

Možda poželite da probate novu pozu. Ili da promenite lokaciju gde ćete imati seks.

4. Brzo ćete se setiti zašto volite jedno drugog

Ako vam treba podsetnik zašto se volite, seks pomirenja će vam sigurno u tome pomoći. Vrlo je verovatno da ćete upravo dok imate ovakav seks osetiti sve ono što ste prema parnteru osećali ranije.

Svađe mogu dovesti do toga da se osećate udaljenim od partnera, ali vas ujedno podsećaju na sve dobro u vezi, i na ono što u njoj treba da cenite.

5. Seks pomirenja se svodi na ponovno povezivanje

U svađi se izdušite, konačno kažete šta mislite i zato su one dobre. Zbog njih je seks još bolji, a on služi tome da se ponovo povežete sa partnerom nakon rešenih problema.

 
 

Pogledajte još