LJUBAVNI HOROSKOP: Ovan je ljubomoran, Škorpija ne može da se odluči između dva partnera

OVAN (21.3.- 20.4.)

Tražite način kako da date na znanje jednoj Vagi da niste ravnodušni prema njoj a želeli biste da to bude na originalan način. Moguće da ste pomalo ljubomorni na nekoga ko je uspeo da osvoji naklonost nekoga ko je vama veoma drag. Dobićete poziv da se sretnete negde u gradu na većem skupu.

BIK (21.4.-21.5.).

Sa Marsom u Devici možete da ubedite svakoga koga želite u ono što hoćete. Način na koji to radite je veoma direktan i bićete u stanju da se maksimalno angažujete da biste uspostavili onakav odnos sa partnerom kakav vama odgovara. Moguće da vam se udvara jedna Škorpija koja je opsednuta poslom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.).

Ne bi trebalo da popustite pred nečijim navaljivanjem ma o čemu da se radi. Ako vam se ne dopada način na koji vas „obrađuje“ bićete u prilici da vi nametnete svoj stil. Ukoliko vam se dopada kolega, budite malo toleranciji, bez obzira da li ste slobodni ili ne ili da li je kolega slobodan.

RAK (21.6. – 22.7).

Imate potrebu da se istaknete u društvu da biste imponovalo osobi koja vam je draga.Ako ste sa njm u dobrim odnosima, nemojte započinjati raspravu jer ćete biti na gubitku, partner je mnogo moćniji od vas. Ima dovoljno aduta, naročito ako se radi o Blizancima ili Raku, zato odmah na vreme priznajte da ste krivi, čak i ako niste.

LAV (23.7.-22.8.)

Pokušajte da sebi organizujete vreme tako da se previše ne iscrpljujete nepotrebnim poslovima ili aktivnostima. Nađite dovoljno vremena za partnera, naročito ako treba uveče negde da se nađete i ako se radi o nekom vatrenom zanku. Moguć je susret sa Vagom ili Rakom u nekom prijatnom ambijentu.

DEVICA ( 23.8.- 23.9.).

Očekujete poziv od osobe koja živi u inostranstvu i lako se može dogoditi da dođe do neke vrste nerazumevanja, nesklada ili nesporazuma. Ipak, spremni ste da preko mnogo čega pređete bez mnogo komentara jer ste rešeni da se dobro provedete u društvu prijatne osobe. Ako ste slobodni, bilo bi dobro da ste negde na putu u inostranstvu.

VAGA (23.9. – 22.10.).

Imate mogućnost da izgladite odnose sa Strelcem, Bikom. Devicom ili Vagom. Pokušajte da se adaptirate na okolnosti koje vam možda i ne idu baš u prilog ali situacija može da se savršeno sredi, posebno ako u poslednje vreme niste imali dovoljno vremena jedno za drugo. Moguć je susret sa Ovnom ili Vodolijom.

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.) .

Mars, vladalac vašeg znaka u Devici čini vas prilično nespokojnim i istovremeno ambicioznim po pitanju novog posla. Niste načisto da li da pozovete Vagu ili Blizance. Vladaoci ovih znakova u Vagi podstiču kod vas želju za komuniciranjem sa vazdušnim znacima.Ako ste slobodni, pokušavate da se pomirite sa jednim Bikom ili Devicom.

STRELAC ( 22.11.- 21.12.).

Sviđava se neko ko je izuzetno ambiciozan i spreman da vam učini uslugu. Ako planirate da se sretnete sa nekim ko je raspoložen da se sa vama sretne ali nećete verovatno biti spremni da napravite neki ustupak koji on od vas očekuje. Ne bi trebalo da se mešate u privatne i porodične probleme dajući sugestiju za koju znate da neće biti prihvaćene.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

Osećate se pomalo usamljeno ali to ne želite nikom da priznate. Spremni ste da se na neki način žrtvujete za vezu sa osobom koja je veoma zahtevna. Dan je povoljan za one koji nisu odavno bili u ozbiljnoj vezi, moguće je poznanstvo sa jednim Rakom.

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.).

Imate oroginalne ideje kako da osvojite nečiju naklonost. Trebalo bi da se dogovorite sa sa nekim ko je pokazao već veliko interesovanje za vas i ko će biti spreman da sa vama uspostavi dobru komunikaciju. Imate šansu da sretnete sa nekim na nekom putu i ako ste negde van zemlje, imaćete priliku da se lepo provedete.

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

Želite da dobijete šensu da se pomirite sa nekim. Ne bi trebalo da budete previše nametljivi, naročito kada je u pitanju neko koga povremeno viđate na velikim skupovima. Dobro se slažete sa jednim Lavom koji vam je oduvek bio veoma naklonjen.Zanimljiva osoba se interesuje za vas.Dobijate vest od Bika.

Izvor: astrozenit.com
 

Pogledajte još