Horoskop za 17. oktobar: Novac, uspeh i popularnost - ko će danas biti SUPERSTAR

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Tranzit Meseca preko vatrenog Strelca bi mogao da vam donese nešto interesantno, neku ponudu ali napet aspekt sa Marsom i Jupiterom donosi ishitrene reacije i nemogućnost nalaženja lakog izlaza iz situacije koju ćete sami stvoriti svojom brzopletošću. Sunce je i dalje u napetom aspektu sa Uranom donosi nespokojstvo i nervozu.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Mars koje vlada vašom astrološkom kućom tajni i tajnih neprijatelja planeta strasti i energičnosti u vašoj astorloškoj kući kreativnosti u aspektu sa tranzitnim Mesecom u Strelcu donosi pojačanu ambiciju u vezi sa novcem koji biste mogli zaraditi preko rada sa strancima. Nemojte se previše nervirati ako vas neko bude kritikovao ili ako vam bude dao na znanje da u nečemu grešite.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Na saradnike ostavljate utisak veoma sposobne osobe koja je u stanju da uradi sve što kaže o roku. Merkur je krenuo direktnim hodom i donosi vam mnoga iznenađenja i verovatno ćete biti zadovoljni razvojem situacije i na poslu i u privatnom životu. Verujete da možete da ubedite Devicu, Vagu ili Strelca da vam u nečemu pomognu ili da vam ukažu poverenje.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Naglašeno astrološko polje vašeg posla i komunikacija, privatnog biznisa, čini vas okupiranim poslovima od kojih mnogo očekujete od zarade do mogućnosti da budete u centru pažnje ili da vas neko promoviše. Stalo vam je da budete ponovo u dobrim odnosima sa nekadašnjim saradnicima sa kojima možete ostvariti najverovatnije dobru komunikaciju.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Sunce, vladalac vašeg znaka je slabo u Vagi ali je potpomognuto tranzitnim Mesecom u Strelcu tako da ipak neki vatreni element je prisutan i trebalo bi da se orijentišete na neke nove poslove koji bi mogli da vam donesu nove mogućnosti za zaradu. Imate nekoliko različitih planova a niste sigurni kome da date prioritet.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Pluton koji vlada vašom astrološkom kućom komunikacije, putovanja i biznisa manje više je neaspektovan osim sa Neptunom sa kojim obrazuje slab aspekt tako da ste u stanju da se organizujete uz pomoć neke Škorpiji koja je spremna da vam da dobar savet. Ne ulazite u razgovore sa onima koji vam nisu naročito naklonjeni ili vam često kontriraju.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Merkur, planeta koja vlada vašom astrološkom kućom tajni, kreativnosti, bolesti i neprijatelja ide direktno preko vašeg znaka i donosi vam mogućnost da uradite nešto što vi lično želite već duže vreme. Nekome je stalo da se sa vama čuje i dogovori oko bitnih pitanja, moguće u vezi sa novcem koji treba da zaradite preko posla sa strancima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Mesec prelazi preko Strelca i vaše astrološke kuće novca i posla i donosi vam nove ideje u vezi sa proširenjem poslova. Ne oklevajte kada je u pitanju neki nov posao za koji imate podršku jednog Ovna, Jarca ili Device. Mnogima se dopadaju vaše ideje ali čuvajte se konkurencije, posebno onih koji vam dugo već na neki način rade iza leđa.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Sve što danas radite može doneti uspeh, novac i popularnost. Vaš entzuijazam je veliki a ako ste nezaposleni, trebalo bi da razmislite o poslu koji biste radili zajedno sa strancima ili sa kolegama od kojih možete očekivati veliku pomoć. Ne budite malodušni kada je u pitanju odnos sa jednim Jarcem koji je u poslednje vreme prilično uzdržan prema vama.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Želite da nađete način kako da se izborite sa nekim strahovima u vezi sa nečim što vas duže vreme opterećuje. Mnogima je stalo da se sa vama sretnu ili da obnove saradnju. Imate priliku da se vidite sa jednim Lavom ili nekom Devicom sa kojima često vodite veoma konstruktivne razgovore.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Imate način da se dogovorite sa jednim vatrenim znakom oko novog projekta koji bi mogao da vam donese veliku popularnosti ili koji bi bio unosan. Od vaše spremnosti da prihvatite neke pomalo nerelane ili neuobičajene uslove za rad zavisi da li ćete biti spremni da prihvatite ponuđeno. Imate podršku članova porodice.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Ako želite da budete u centru pažnje, morate naći originalan način ili da budete posvećeniji vašem poslu koji za sada ne donosi željeni rezultat. Verujete da možete da se snađete u saradnji sa jednim Lavom ali je verovatnije da će vam postaviti uslove na koje nećete moći da odgovorite. Imate mnogo planova ali ne i verne saradnike na koje možete da računate.

Izvor: Conpoljanews

Pogledajte još