HOROSKOP ZA 20. OKTOBAR: Vagu čeka bitan razgovor, Vodoliju rasprava sa ženskom osobom

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Mesec u prvoj četvrti u Jarcu i Sunce u Vagi bacaju težište na vaše poslovne mogućnosti i na vaše ambicije koje bi trebalo da realizujete uz pomoć osoba koje su ambiciozni. Ovo bi mogao biti jedan od uspešnijih dana jer praktična strana vaše ličnosti dolazi do punog izražaja. Moguć kontakt sa uglednom osobom.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Tek u kasnim večernjim satima moći ćete da nađete zajednički jezik sa onima sa kojima inače ne uspevate lako da se dogovorite čak ni oko sitnica, naročito ako ste u zrelim godinama. Prva Mesečeva četvrt u Jarcu donosi susret sa strancima. Što je odgovorniji vaš posao to ste skloniji da verujete da neko radi nešto protiv vas.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Verujete da možete da uverite jednog Lava da treba da vam veruje kada mu dajete savete za njegovo ali i opšte dobro. Jedan Rak je spreman da vas u nečemu zameni i učini uslugu. Moguća je povoljna vest o novcu ili povoljna vest u vezi sa budućim projekto koji bi mogao da donse popularnost.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Naporan dan ako ste spremni da uđete u posao sa Jarcem ili Lavom, posebno za one koji žele da sve završe što je moguće brže i koji nemaju mnogo nerava da se raspravaljaju ili ubeđuju oko nekih bitnih pitanja. Nemojte insistirati na svom stavu ako niste sigurni da ste u pravu ili ako zante da bi to moglo doneti nekakve probleme u radu sa šefom.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Iskorisitite naklonost nekog Raka ili jedne Vage i krenuće vam nabolje. Možete naći način kako da izađete iz problema, posebno poslovnih, ako ste spremni da uložite poveću svotu novca u posao, iako nemate garancije u pogledu uspeha. Imate veliku želju da proširite saradnju sa nekim drugim Lavom.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Očekujete da vam se javi neko na koga računate i s kim se uvek lako dogovorite oko posla. Nemate mnogo razumevanja za jednog Raka i Jarca i niste u stanju da im pomognete na način na koji je to vama potrebno. Želite da se dopadnete šefu, naročito ako ste mladi ili početnik u poslu.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Veče je mnogo bolje za one koji nisu osetljivi na kritiku posebno ako treba da razgovaraju o nečem bitnom sa jednim Bikom ili Rakom dok biste tokom dana mogli obaviti potrebne razgovore sa šefovima i saradnicima, naročito ako ste rođeni u trećoj dekadi znaka. Ne odugovlačite sa donošenjem važne odluke.Želite da se sretnete sa Lavom koji vas dobro razume.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Vaše ambicije nisu male ali niste naročito organizovani ili se ne usuđujete da krenete u nove poslove bez podrške onih na koje računate. Verujete da će vam jedan Rak dati koristan savet ali ako se dvoumite uvezi sa poslom sa Lavom u poslednje vreme, pitajte Jarca za sve što vam je nejasno.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Novine na poslu su za vas ono što vam je potrebno.Prva Mesečeva četvrt u Jarcu vam donosi mogućnost nastavka saradnje sa nekim ko je veoma pouzdan i spreman da se sa vama o svemu dogovori. Osobe koje su spremne da sa vama sarađuju pokušavaju da vas nagovore na neki nov projekat sa strancima.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Prva Mesečeva četvrt u vašem znaku donosi mogućnost nastavka saradnje sa nekadašnjim kolegom koji je bio prema vama izuzetno fer. Dobro se slažete sa osobama koje imaju grandiozne planove i koji pokušavaju da vas nagovore da im date još jednu šansu kada je u pitanju posao sa strancima. Vi maštate o nekom samostalnom projektu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Imate utisak da vam ništa ne ide od ruke i da još uvek niste sreli pravog poslovnog partnera koji bi bio u stanju da vam u svemu bude dostojan. Možete biti nervozni u radu sa vodenim znacima. Rasprava sa ženama,posebno rođenih u znaku Blizanaca,Raka ili Ovna.Pokušajte da budete drugačiji, originalniji, duhovitiji i ako je ikako moguće i mnogo dinamičniji.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Pokušavate da osvojite poverenje osobe koja bi trebalo da se trudi oko vas. Prilično ste naivni po pitanju saradnje sa Devicom i Blizancima. Dan može biti pun napetosti jer imate utisak da vas niko ne razume i ne podržava u vašim željama. Bilo bi dobro da se orijentišete samo na konkretne poslove i rešavanje domaćih probema.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još