HOROSKOP ZA 21. OKTOBAR: Veoma naporan dan za Strelčeve, a Blizancima se svi podsmevaju

OVAN (21.3.- 20.4.)

Naklonjena vam je pozicija Sunca, Meseca i Merkura. Ne morate da brinete, sve je na vašoj strani, ali sa ženama, ma kog pola da ste, budite oprezni, čak i sa onima koje vam ulaze u kuću kao prijatelji. Neko će se previše mešati u vašu privatnost a to ne dozvoljavate.

BIK (21.4.- 21.5)

Dan pun neizvesnosti, naročito kada je u pitanju saradnja sa onima koji se predstavljaju kao vaši prijatelji. Partner je svojeglav a vi još više. Ne dozvoljavate nikome da vas tretira na način koji je ispod vašeg dostojanstva.Spremni ste i pređete preko nekih njegovih propusta ali postavljate i svoje uslove za nastavak veze.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Nemate dovoljno jasan i čvrst stav po mnogim pitanjima. Mnogi vas doživljavaju kao osobu koja je previše tolerantna prema mnogima koji to ne zaslužuju. Možete ponoviti grešku i preći preko nečega što vas u stvari nervira. Dobićete poziv od Lava ili Strelca u vezi sa nastavkom saradnje na velikom projektu.

RAK (22.6. – 22.7.)

Mesec u Vodoliji i Mars u Devici znaku mogu doneti probleme u komunikaciji sa ženama, naročito ako radite u velikoj privatnoj firmi. Dobićete poziv za izlazak od nekog ko vam je oduvek bio simpatičan, moguće da se radi o kućnoj zabavi. Mogući dobici u igrama na sreću.

LAV (23.7.- 22.8.)

Venera u Devici za mnoge predstavnike vašeg znaka znači mogućnost da se aktivirate u okviru saradnje sa strancim, dobijete na lutriji ili doživite nešto izuzetno prijatno, moguće susret sa nekim ko vam je veoma simpatičan. Pazite šta kome pričate,čak i ljubavnom partneru, može nehotice reći nešto što vam nikako ne odgovara.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Astrološko polje posla je u priličnoj meri „napadnuto“ planetama koje donose nervozu i nerazumevanje među kolegama i ukućanima ali zato vam tranzit Meseca preko znaka Vodolije i te kako odgovara. Potrudite se da niko ne primeti da sa jednim Ovnom i Škorpijom ne uspevate baš da se dobro sporazumete.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Naglašeno astrološko polje javnosti donosi vam mogućnost susreta sa nekim ko računa na vašu podršku i ko će vam se svakako naći pri ruci ako poželite da započnete nov posao. Trudite se da date na znanje šta očekujete od pretpostavljenog ali on kao da nema mnogo sluha za vas.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Dobijate pozive od osoba koje rade sa strancima ili žive u inostranstvu u vezi sa mogućim nastavkom saradnje a jedan Strelac ili neki Lav vam nudi posao sa strancima pod odličnim okolnostima. Najradije biste izabrali manje odgovoran posao, ali teško da ćete postići dogovor u vezi sa tim.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Ovo bi mogao biti naporan dan ako sebe previše opterećujete nemogućim poslovima za koje ste sigurni da nemaju perspektivu. Dobićete pozive sa više strana u vezi sa poslom i to će vam poremetiti planove. Trebalo bi da pozovete Ribe. Dobijate poziv da se sretnete sa jednim Ovnom.

JARAC (22.12.- 20.1.)

Naglašeno je astrološko polje posla i karijere zbog čega ćete biti verovatno spremni da uđete sa mnogo žara u nove poslovne aranžmane. Kako je Mesec u Vodoliji što vama savršeno odgovara kada je u pitanju nov projekat u okviru partnerskog odnosa i to dobro plaćen, više ste nego zadovoljni razvojem situacije.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Bilo bi bolje da ne isterujete pravdu ma koliko da ste u pravu jer ćete verovatno morati da se raspravljate sa jednom Devicom, Ovnom ili Blizanciam oko nečega što biste najradije izbegli. Trudite se da niko ne primeti koliko vas toga nervira u radu sa dugogodišnjim kolegama. Susret sa Jarcem.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Dobro se osećate u društvu osobe koja ima veze sa inostranstvom i sa kojom možete ostvariti dobru saradnju. Dobićete ponudu za put u inostranstvo.Ako ste mladi, postoji mogućnost obnove saradnje sa nekadašnim poslodavcem. Trudite se da budete fer u timskom radu. Sa Vodolijom i Rakom imate problema u komunikaciji.

Izvor: conopljanews/Nadlanu

Pogledajte još