HOROSKOP ZA 22. OKTOBAR: Bikovi - neko je ljut na vas, Lavovi - budite oprezni sa ženama

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Sunce se sprema da uđe u Škorpiju i vi postajete mnogo zainteresovaniji za zaradu i za neke nove poslove od kojih očekujete dobre prihode nego za društveni život. Ipak, dobićete pozive koji če za vas značiti potrebu da se sretenete sa nekim ko vam može pomoći u poslu.

BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Nemojte biti previše ambiciozni ili previše okupirani nekim nerealnim planovima koji nemaju mnogo šanse da se realizuju. Dobićete poziv od jednog Lava koji je već planirao da se sa vama sretne i razgovara o nekim konkrenim projektima. Moguća je vest o novcu. Pretpostavljeni je možda zbog nečega pomalo ljut na vas.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Dobra pozicija Meseca u Vodoliji i Merkura u Vagi donosi vam mnogo toga interesantnog na poslu naročito ako radite u medijima ili u okviru marketinga. Imate način da rešite pitanje koje vas opterećuje. Ne bi trebalo da se nervirate kada je u pitanju saradnja sa jednim Jarcem.

RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Mesec je u Vodoliji što vam nikako ne odgovara ako imate poslovnu saradnju sa vazdušnim znacima. Dobro se osećate u društvu Škorpije koja pravi realne planove za neki posao koji bi mogao da vam donese dobre prihode. Stanje finansija nije loše a verovatno će se uskoro popraviti zbog nekih bankarskih poslova.

LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Naklonjeni su vam Mesec i Sunce zbog čega bi trebalo da igrate igre na sreću. Ne morate da brinete, sve je na vašoj strani, ali sa ženama, ma kog pola da ste, budite oprezni, čak i sa onima koje vam ulaze u kuću kao prijatelji. Neko će se previše mešati u vašu privatnost a to ne dozvoljavate.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Venera u vašem znaku i za mnoge predstavnike vašeg znaka znači mogućnost da se zaljubite, dobijete na lutriji ili doživit nešto izuzetno prijatno, moguće susret sa nekim ko vam je veoma simpatičan. Pazite šta kome pričate,čak i ljubavnom partneru, može nehotice reći nešto što vam nikako ne odgovara.

VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Astrološko polje privatnog posla sa tranzitnim Mesecom donose nervozu i nerazumevanje među kolegama i ukućanima ali zato vam tranzit Sunca i te kako odgovara. Potrudite se da niko ne primeti da sa jednim Ovnom i Škorpijom ne uspevate baš da se dobro sporazumete. Uskoro će se odnosi najverovatnije popraviti.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Naglašeno astrološko polje komunikacije donosi vam mogućnost susreta sa nekim ko računa na vašu podršku i ko će vam se svakako naći pri ruci ako poželite da započnete nov posao. Trudite se da date na znanje šta očekujete od pretpostavljenog ali on kao da nema mnogo sluha za vas.

STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Dobijate pozive sa više strana u vezi sa mogućim nastavkom saradnje a jedan Jarac vam nudi posao sa strancima pod odličnim okolnostima. Najradije biste se negde sklonili u zavetrinu i verovatno priželjkujete manje odgovoran posao, ali teško da ćete postići dogovor u vezi sa tim.Moguća je dobra saradnja sa Vagom ili Lavom.

JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Naglašeno je astrološko polje posla i karijere zbog čega ćete biti verovatno spremni da uđete sa mnogo žara u nove poslovne aranžmane. Kako je Mesec u Vodolije što vama savršeno odgovara kada je u pitanju nov projekat i to dobro plaćen, više ste nego zadovoljni razvojem situacije.Moguć je posao koji ima veze sa javnošću.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Bilo bi bolje da ne isterujete pravdu ma koliko da ste u pravu jer ćete verovatno morati da se raspravljate sa Rakom ili Škorpijom oko nečega što biste najradije izbegli. Trudite se da niko ne primeti koliko vas toga nervira u radu sa dugogodišnjim kolegama. Susret sa Vagom ili Blizancima koji vam mogu dati mudar predlog.

RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Verujete da možete da vladate situacijom, posebno kada je u pitanju zajednički posao sa jednim Rakom. Želite da se dogovorite sa Vodolijom oko nečega što bi moglo da ima, ako se ne realizuje, manje više negativne posledica na vaš budžet. Trebalo bi da se sretnete sa Vagom i ugovorite saradnju na duži rok.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još