HRSKANJE JE ZARAZNO, ČAK I SA RODITELJIMA: Jedi Chipsos da te ceo svet razume

To je onaj trenutak kada misle da su “cool”, kada veruju da razumeju naše potrebe i da mogu da se uklope u naše društvo. Ovaj univerzalni trenutka u životu svakog od nas dovodi nas do nove kampanje Chipsos-a u kojoj Branislav Brstina u ulozi “modernog ćaleta” od trenutka kada proba Chipsos pokušava na sve načine da ostane u mlađem društvu i sa njima deli “Chipsos zarazu”.

Srđan Dragojević, jedan on najpoznatijih reditelja regiona, režirao je ovaj spot za Chipsos čime je za glavnu zvezdu imao upravo najvažniju, propratnu stvar filma - čips čiji kvalitet i ukus se mogu porediti samo sa najboljim filmskim ostvarenjima.

Novi televizijski spot Chopsos-a pokazuje važnost i jedinstvenost svakog pojedinačnog tržišta na kojima se ovaj proizvod nalazi na policama prodavnica.

Za ovaj spot nisu rađene adaptacije jednog rešenja već je Brstina, jedan od najduhovitijih komičara regije, svaku reč, šalu i sleng izveo na potpuno drugačiji, univerzalni način u duhu jezika tinejdžera Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije i Slovenije.

(old_image)

Kako bi sve ove različitosti, a opet i sličnosti prikazali na najpristupačniji način svim ljubiteljima našeg čipsa, nezavisno od države iz koje potiču, Štark je osmislio Facebook aplikaciju u okviru koje možete gledati i nastavljati jedan isti spot na različitim jezicima regije. Tako slobodno možemo reći – “Jedi Chipsos da te ceo svet razume”.

(old_image)

Pored nove kampanje odlučili smo da naše verne “grickače” obradujemo na još jedan način dodajući limitiranu seriju sa ukusom jogurt-bosiljak i paradajiz-pesto, a trajno proširujemo ponudu ukusa za tržište Srbije Chipsosom sa ukusom paprike. Upravo taj diverzitet ukusa otkriva još jednu važnu karakteristiku Chipsos-a - druželjubivost! A vi svog novog prijatelja, punog optimizma, topline i dobrih vibracija, možete naći baš u njemu, čak i uz prisustvo roditelja.

(old_image)

Kompanija “Soko Štark” koja posluje u sistemu Atlantic Grupe, kao proizvodjač sa dugom tradicijom u proizvodnji konditorskih proizvoda, predstavlja Chipsos u novom svetlu zahvaljujući Srđanu Dragojeviću i Branislavu Brstini.

Pogledajte još