IMAO SAM SEKS SA LUDAČOM: Ono što je tražila od mene u krevetu, zamalo ju je odvelo u SMRT

Izašao sam sa društvom u kafanu, planirajući da se to veče malo opustim posle naporne nedelje.

Kako je veče odmicalo, nije se činilo da će biti ičega od "opuštanja", i da ću praznih ruku otići kući, kada mi je iz čista mira prišla simpatična cura.

Već posle prve rečenice sam primetio da joj venama struji dobar postotak alkohola, ali kako njoj to nije predstavljao problem, mislio sam se, zašto bi meni?

Ponudila se sama da pođemo zajedno, a ja sam to oberučke prihvatio, iako se činila dosta mlađom od mene. Bar deset godina.

Ipak, svidela mi se i nije postojao nijedan razlog da propustim takvu priliku.

Kada smo stigli u moj stan, počela je sama da se skida i da mi otkopčava kaiš. Trebalo nam je manje od minuta da se nađemo nagi u mom krevetu. Sve je delovalo savršeno, dok mi nije rekla: „Davi me“.

Najpre sam pomislio da je u pitanju nešto što je uzbuđuje u granicama šale i igre. Ali, koliko god je ja davio, ona je sve vreme vikala „Jače! Jače!“

Nije mi bilo svejedno, jer sam se uplašio da ću je zaista udaviti. Nastavio sam da je davim dok je ona vrištala i u tom zanosu se njen bol pretvarao u čist užitak.

Siguran sam da bih je zadavio da sam je poslušao, i pritiskao svojim šakama jače njen vrat.

Srela me je u gradu nekoliko dana kasnije, samo je okrenula glavu. Trebalo je da je zadavim izgleda, da bi ona bila zadovolj(e)na.

Pogledajte još