NEREDI U PODGORICI: Bacane šok bombe, ispaljeni suzavci, policija pucala iz hamera ka demonstrantima! (VIDEO)

0

Demonstranti koji su iz svih krajeva Crne Gore stigli u Podgoricu. U samom centru, na Trgu republike, u 19 časova počeo protest u organizaciji Demokratskog fronta. Demonstranti zahtevaju odlazak Mila Đukanovića

Demonstranti iz više gradova stigli su u Podgoricu, gde u samom centru, na Trgu republike, u 19 časova započeli protest u organizaciji Demokratskog fronta.

Ranije danas policja je apelovala na demonstrante da protest prođe u miru. Takođe, koalicioni partner Đukanovićevog DPS, Krivokapićev SDP je u saopštenju predsedništva stranke istakao da sadašnju vladu smatra tehničkom i da je vreme za nove izbore u Crnog Gori.

Nešto posle 22 sata došlo je do incidenta kada su se začuli pucnji, nakon čega je policija bacila suzavac. Prethodno, u više navrata demontranti su pokušali da probiju policijski kordon, bacajući petarde flaše i kamenje. Policija je razbila demonstrante ispred skupštine i specijalne jedinice rasteruju demonstrante iz okolnih ulica. Mnogi demonstranti porazbijali su izloge obližnjih radnji.

Izvor: nadlanu

Foto: printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.