HOROSKOP ZA 28. OKTOBAR: Lav je danas svađalica, Jarac će morati da "promeni ploču" jer niko nije oduševljen njim

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Poslovni odnosi su u centru pažnje i vi ćete pokušati da popravite odnos sa nekim ko vam je nekada bio veoma drag. Ako ste u međuvremenu sa Rakom ili Bikom došli u manji sukob ili konflikt u vezi sa novcem, moći ćete da se dogovorite oko svih bitnih pitanja.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Neko vam daje na znanje koliko ste mu dragoceni kao saradnik.Postajete svesniji svih okolnosti u okviru koji imate mogućnost da se iskažete i bićete spremni da prihvatite razgovor o nečemu što do skora nije dolazilo u obzir ni kao tema za razmišljanje. Praktična strana vaše ličnosti dolazi do punog izražaja.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Nemojte izgubiti prisustvo duha ako vas neko provocira.Potrebno je da budete staloženi u situaciji u kojoj od vas mnogi očekuju uspeh ili rešenje problema. Nemojte oklevati da pozovete kolegu ili dobrog prijatelja koji bi mogao da vam razjasni neke vaše dileme. Verujete u mogućnost dobrog ishoda razgovora sa Rakom.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Odgovara vam pozicija i Sunca i Venere zbog čega možete postići sporazum sa jednim Lavom, Bikom ili Vagom lakše nego što ste pretpostavljali. Trudite se da se dopadnete nekom ko bi trebalo da započne sa vama saradnju na duži rok. Moguće da se radi o Ovnu ili Vodoliji.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Razgovori sa Jarcem i Rakom vas mogu biti veoma stresni jer ako ste mladi i nameravate da gradite karijeru a kolege su mnogo iskusnije od vas biće vam potrebno mnogo živaca i snage ali je potrebno i da radite na sebi. Nemojte biti arogantni sa onima od kojih zavisite.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Verujete da vam je osoba rođena u znaku Raka naklonjena i da će biti spremna da vam izađe u susret, naročito kada je u pitanju posao u sferi finansija ili umetnosti. Neko će vam najaviti moguć nov posao koji bi trebalo da vanredno radite, moguće u vidu honorarnog posla.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Verujete u sebe i dajete na znanje svima da znate šta radite, mnogi vas savetuju da postupite suprotno od onoga kako biste želeli. Svima pričate o svojim planovima a mnogi vas ubeđuju da ste prilično nerealni što se tiče roka izvršenja projekta.Bilo bi dobro da se oslobodite nepotrebnih sumnji u lojalnost jednog Raka.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Veze sa osobama koje rade u velikim firmama ili su izuzetno dobrog materijalnog stanja za vas mogu biti veoma stresne i zato odustanite od plana da i vi na lak način možete doći do novca. Bavite se svojim dosadašnjim poslom a ako vam je potreban savet pitajte jednu Škorpiju šta misli o tome.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Pokušavate da ne reagujete na nečije poslovne ponude, posebno ako smatrate da treba da date maksimum od sebe u okviru nekog već započetog posla.Kada je karijera u pitanju ne odstupate od svojih ciljeva i trudite se da izvučete maksimum iz situacije u kojoj se nalazite.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Odgovara vam uticaj punog Meseca iz Bika ako imate razrađenu koncepciju onoga što treba da radite. Bilo bi dobro da se drugačije postavite prema saradnicima, jer nisu oduševljeni ni vašim rečima niti postpucima.Verujete u mogućnost obnove saradnje sa Škorpijom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Prilično ste nespokojni jer niste sigurni šta bi jedan Rak ili Blizanci mogli od vas da zahtevaju.Tranzitni Mesec donosi nove poslovne mogućnosti ali samo ako obavite razgovor u tajnosti. Nekome je veoma stalo da vas impresionira. Želite da pomognete nekom ko vas je nečim zadužio.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Najviše zadovoljstva pruža vam posao, ma čime da se bavite, naročito ako ste već afirmisani ili imate naznake mogućeg unapređenja. Ako se bavite kreativnim radom, pružiće vam se prilika za unapređenje saradnje sa jednim Rakom ili Jarcem koji pokušavaju da vam nešto daju na znanje na veoma direktan način.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još