BUDI SVOJ! Novi modni trend prvi put u Srbiji!

Legend World Wide je organizovao najveći personalizovani event BUDI SVOJ! sa ciljem da istakne individualnost, originalnost, personality, posebnost...

Sinoć je u Novom Bitefartcafe-u održan neuobičajen performans domaćeg modnog brenda Legend World Wide pod nazivom Budi svoj.

Događaj je okupio veliki broj radoznalih iz sveta mode, medija i javnih ličnosti, koji su prisustvovali prezentaciji unikatne ideje o personalizaciji odeće.

(old_image)

Otvaranje eventa pocinje neobičnim live uključenjem putem video projekcije, nakon čega se fokus pomerao na sam performansa sa poznatima koji su želeli da upotpune svoj Legend džins sa personalizacijom, vezom na Legend džinsu.

Pred modnim fanovima, predstavnicima medija, poznatima, uticajnim blogerima i tviterašima, na licu mesta ušivana su imena na džinsu iz Legend-ove nove kolekcije, koja za samo nekoliko minuta farmerice pretvara u unikatne komade odeće.

(old_image)

Na taj način, ljubitelji džinsa, svoj omiljeni odevni predmet pretvaraju u primerak iz lične kolekcije. Legend World Wide je tako kupca stavio na prvo mesto, ispred sopstvenog brenda, što je jedan od inovativnih pristupa u obraćanju tržištu, kada je reč o modnoj industriji.

U pravljenju savršenog stila sa novim modnim trendom u regionu, personalizacija Legend džinsa učestvovali su Bane Lalić, Bojan Perić, Miloš i Goran Starčević, Miloš Šarenac, Mi High Low, Jelena Blećić, a pored njih i uticajni tviteraš #NicimIzazvan i drugi. Među gostima našli su se i Vlada Vuksanović, Vladimir Grbić, Bata Spasojević i drugi.

Tako je ovaj modni hit obeležio revijsku sezonu u Beogradu i postavio nove standarde srpskom tržištu i našoj modnoj industriji.

(old_image)

LEGEND WORLD WIDE je predstavio SAVRSEN STIL kroz novu kolekciju jesen zima 2015/16. Od savrsenog kroja do savrsenog stila, Legend World Wide je vodio sve poznate do potpune stilizacije i isticanje originalnosti svakog pojedinca.

Specijalni livestreaming modni performans Budi svoj! Je samo prvi od nastupajućih aktivnosti Legend World Wide koji ističe originalnost I posebnost svakog pojedinca I gde svako bio pozvan da bude deo srpske modne scene.

Pogledajte još