HOROSKOP ZA 1. NOVEMBAR: Strelac donosi tešku odluku, Vodolija se upušta u rizičan posao

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Mesec vam donosi ideju o privatnom poslu koji bi mogao da donse dobru zaadu. Budite oprezni u saradnji sa Rakovima i Škorpijama i mogu vam spremiti neko neprijatno iznenađenje. Pitanje finansija postaje za vas bitno a u priličnoj ste neizvesnosti u radu sa Jarcem ili Ribama. Niste svesni da možete da mnogo lakše postignete uspeh nego što pretpostavljate.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Današnja poslovna ponuda može biti za vas veoma interesantna ali vi nećete biti spremni za kompromis i nećete želeti da pravite bilo koju vrstu dogovora koji vam ne odgovara. Ako ste sigurni da ste na pravom putu ka uspehu, ne postavljajte svoje uslove koje drugi ne mogu ispuniti.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Neko vam pomaže da se snađete u novom društvu ili u radu sa onima koji su manje iskusni od vas. Verujete da možete da ubedite Lava da prihvati vaš savet. U stvari mnogo više vam odgovara saradnja sa Bikom, Rakom ili Škorpijom. Tranzit Meseca preko Saturna donosi manju tenziju u odnosima sa rođacima.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Moguć je susret sa neki ko živi na Bliskom istoku i ko ima mnogo novih ideja u vezi sa proširenjem poslova. Pokušajte da se dogovorite sa Blizancima ili Strelcem oko nekih bitnih pitanja a oni su u stvari već na neki način dali pristanak za ono čime se vi bavite.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Dan je dobar za igre na sreću ili za kupovinu nekih vrednih stvari koje odavno priželjkujete, moguće da se radi o luksuznoj robi. Želite da se pomirite sa nekim ko vam je veoma drag a porodični odnosi bi mogli biti bolji ako biste bili popustljiviji. Verujete u mogućnost saradnje sa Ribama.

DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO

Veoma ste zauzeti ali ne dozvoljavate da zbog toga trpi vaš društveni život. Pokazujete veliko interesovanje za aktivnosti Vage koja ima ideju kako da se reši jedan zajednički problem.Kontakti sa Strelcem ili Rakom mogu doneti dobre poslovne mogućnosti.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Moguć je dogovor sa nekim ko je blizak vašoj porodici u vezi sa novcem ili sa vašom karijerom ako se kao posrednik bude pojavio jedan Rak.Verujete da ćete uspeti da ubedite Ribe ili Bika da prihvate vaš predlog u vezi sa novim projektom koji bi trebalo da radite sa strancima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Ne ulazite u nepotrebne rasprave sa Ribama, Škorpijom ili Rakom. Mesec u dobrom aspektu sa Neptunom u Ribama u priličnoj meri opterećuje vaše astrološko polje posla i novca. U poslepodnevnim satima možete imati prijatne razgovore sa jednim Jarcem ili Ovnom koji često kontriraju.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Merkur, planeta biznisa u Vagi čini vas nesigurnim u vezi sa poslovinim potezima koje treba da preduzmete. Venera koja upravlja vašim astrološkom kućom prijatelja i javnosti u astrološkom polju karijere i vi ste potpuno zatečeni nekom situacijom u kojoj bi trebalo da donesete odluku u vezi sa nastavkom saradnje.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Trebalo bi da mnogo realnije sagledavate situaciju u kojoj se nalazite naročito po pitanju posla i to ako ste rođeni početkom znaka. Nemojte ulaziti u rasprave sa Vodolijama, Devicama niti sa Blizancima. Ponuda za sardnju sa Vodolijom biće ono na šta ste dugo čekali ali vas možda više neće nešto naročito interesovati.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Ako budete dovoljno pronicljivi da shvatite ko vam nije iskren prijatelj i ako budete spremni na bilo kakav kompromis, moguć je dogovor čak i sa onima koji vam nisu naročito privrženi.Verujete da možete da se upustite u rizičan posao ali bi trebalo da dobro razmislite koga ćete u vezi sa tim savetovati.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Svesni ste svojih potencijala i ne želite da raspite svoju energiju i vreme na one koji bi mogli da i sami nešto nauče o poslu. Mnogi se oslanjaju na vas i pokušavaju da vam laskanjem u stvari daju na znanje da očekuju da vi završite i njihov deo posla jer ste u tome iskusniji. Danas imate potrebu za iskazivanjem svojih talenata i ako ste umetnik, predstoji vam uspeh.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još