STRAVIČAN HOROR KOD ŠAPCA: Otac silovao nepokretnu ćerku i napravio joj dete

Kako Kurir prenosi, Milijančević je ćerku silovao mesecima, a tek u petak prijavila ga je nevenčana supruga i majka devojčice Bogdanka Mileusnić (40). Silovana devojčica ometena je mentalno i fizički, nepokretna je, ne govori, slabo vidi i čuje.

Pored Ivane, Dragan i Bogdanka odgajaju još četvoro dece uzrasta od prvog do sedmog razreda osnovne škole. Bogdanka se u poslednje četiri godine porodila još tri puta, ali je tu decu napustila u porodilištu i u toku je postupak njihovog usvajanja.

- Bogdanka je u petak došla u Centar za socijalni rad u Vladimircima kako bi sa socijalnim radnicima razgovarala da li želi da preuzme brigu o detetu koje je rodila pre dva meseca, pa ga napustila. Umesto toga, ona im je ispričala da njen suprug bludniči s njihovom ćerkom i da misli da je devojčica u drugom stanju, priča izvor iz istrage.

Centar za socijalni rad je odmah alarmirao policiju. Dete je istog dana odvezeno sanitetom u bolnicu, gde su lekari utvrdili da je u 25. nedelji trudnoće. Dragan Milijančević je uhapšen, a Bogdanka je i u policiji ponovila priču koju je ispričala socijalnim radnicima.

- Kad je čula da Draganu preti zatvor i da će Ivana biti zadržana u bolnici, počela je da viče na inspektore u policiji i socijalne radnike i da im preti. Na zaprepašćenje svih, promenila je priču, rekla je da to nije tačno, da hoće da joj na prevaru oduzmu Ivanu, navodi izvor.

Izvor: kurir.rs

Pogledajte još