HOROSKOP ZA 2. NOVEMBAR: Lava čeka neprijatno iznenađenje, Vaga dobija važan savet

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Ne odbijajte ničije savete niti pomoć kada su vam neophodni, samo zato što volite da se pokazujete kao superiorni i sposobni da sve sami rešavate.Biće vam od velike koristi osoba rođena u znaku Raka ili Bika.Predveče vam dolaze gosti. Ako vam se dopada osoba sa kojom imate poslovni odnos, pazite da ne pređete dozvoljne granice.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Možete napraviti poveće izdatke kupujući za kuću nešto što vam nije toliko potrebno. Pokušajte da budete realniji kada su finansije u pitanju jer bi bilo najbolje da ga uložite u nov posao koji biste započeli u okviru samostalne delatnosti. Dan je povoljan za one koji prave realne planove i koji nisu ni sa kim u sukobu, u suprotnom očekujete rasprave.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Verujete da možete da se lako prilagodite na nove uslove rada, koje najverovatnije vi sami određujete. Kakav tempo sebi zadajete, isto to očekujete i od drugih. Mnogi nisu spremni da vas u svemu slede, naročito ne jedan Lav, Rak ili Ribe. Moguća vest o novcu od nekog ko vam je prilično zagonetan i sa kim ne znate na čemu ste.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Očekujete od jednog Strelca, Jarca ili Bika da vam izađu u susret po pitanju angažovanja na poslu za koji nije izvesno da li će biti plaćen u roku. Neko će vam ponuditi honoraran posao ili će vam dati obećanje da će pokušati da vas zaposli u banci ili u nekoj finansijskoj instituciji. Nove mogućnosti na poslovnom planu donose optimistični stav prema karijeri.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ne budite preterano samouvereni posebno kada je saradnja sa jednim Bikom ili Rakom u pitanju. Ovo bi mogao biti za vas jedan od boljih dana ako budete bili dobar taktičar i ako budete pokazali razumevanje i za druge.Može vas neprijatno iznenaditi zahtev od pretpostavljenog da ostanete duže na poslu ili da se dodatno angažujete na projektu koji zahteva veliko iskustvo.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Imate mogućnost da se vidite sa nekim ko dolazi iz inostranstva. Verujete da možete da rešite problem sa nekim ko je dobar poznavalac ljudske duše, možda uz pomoć psihologa ili homeopate. Ako se problem tiče člana porodice, potrebno vam je mnogo taktičnosti. Ne ulazite u nepotrebne rasprave sa vazdušnim znacima.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Ulazak Meseca u Lava u večernjim satima znači da ćete dobiti dobar savet od koleginice ili od nekog koga smatrate izuzetno dobrim prijateljem.Ma kog pola da ste, saradnja sa mlađim ženama donosi vam dobit, naročito sa Bikovima i Rakovima.Možete igrati igre na sreću ili imati dobit u nekoj trgovinskoj transakciji.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Mesec, u večernjim satima pravi dobar aspekt sa Saturnom na relaciji astrološka kuća karijere- kuća posla. Dve planete simboli popularnosti i strpljenja, ambicije koje imaju velikog uticaja na vaš znak svojim položajem omogućavaju vam da steknete reputaciju koju zaslužujete. Za one koji imaju dugove ovo nije dobar aspekt.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Mesec na prvom stepenu Lava u večernjim satima donosi mogućnost sklapanja aranžmana koji bi mogao da vam donese popriličnu zaradu u radu sa osobama prisutnim u javnosti ili preko umetnosti. Kreativna crta vaše ličnosti dolazi do izražaja u radu sa Rakom ili Lavom.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

U toku dana moguć je poslovni kontakt sa Rakom ili Strelcem.Trudite se da nađete zajednički jezik sa Lavom ili Vodolijom koji su vam ponudili zajedničku saradnju ali ako se radi o nekom ozbiljnijem aranžmanu moraćete da se više potrudite da biste osvojili njegovo poverenje. Planirate rad sa Bikom ili Vagom na novom projektu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Ovo bi mogao biti jedan od interesantnijih dana, naročito ako ste sportista ili ste takmičarski nastrojeni. U večernjim satima Mesec ulazi u Lava što vam savršeno odgovara, posebno januarskim Vodolijama za početak nekog novog posla. Februarske Vodolije čekaju poziv od Ovna ili Lava. Sa Vagom je moguć dobar poslovni kontakt.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Sunce u Škorpiji a Mesec u Raku odgovaraju onima koji se bave ozbiljnim poslovima u kojima je potrebno da pokažu smisao za novac, bave se pravnim poslovima ili trgovinom. Osobe koje nose uniformu na radu takođe mogu imati uspeha, posebno u pregovorima sa Škorpijom, Lavom, Vagom ili Blizancima. Ambicija vas vodi ka uspehu, nezavisno od prepreka.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još