RASKRINKAO JE: Kristijan otkrio šta mu je balerina rekla kad su isključili bubice

U razgovoru sa Stanijom Kristijan je otkrio o čemu su on i balerina pričali dok su im bubice bile ugašene, iako to predstavlja strogo kršenje pravila.

- Ja preuzimam odgovornost za ono što se desilo Balerinki… Žao mi je što nisam uspeo da je zaštitim a dao sam reč da joj se ništa neće desiti… Svestan sam da će me uvek pratiti ta priča vezana za toalet i šta se zapravo desilo iza tih zatvorenih vrata – počeo je Kristijan priču o večeri kada je balerina završila razbijenog nosa.

- Kada bi se čulo sve ono što je ona meni govorila, tu bi bilo posla i za policiju i za tužilaštvo… Dolazili bi svaki dan ovde da nas saslušavaju … Treba da razmišljam da li ću u zatvor nakon Farme zbog svega što mi je pričala, a čega sam ja sada svedok i saučesnik… Upliće neke treće osobe koje veze nemaju sa ovim… Te ko joj je sredio da uđe na Farmu, te ko se predozirao, te ko je odgovoran za ovo i ono… Sreća pa sam joj zapušavao usta i isključivao bubicu. Ona je spremna na sve, rekao je Golubović Staniji i priznao da je svestan da bi odnos sa Jelenom mogao da ga košta braka.

Pogledajte još