NEDELJNI HOROSKOP 2.11 - 8.11: Vage će biti ogovarane na poslu, Jarcu će se udvarati tajanstvena osoba

OVAN (21.3.- 20.4) ARIES

Posao - Period vam donosi mogućnost uspeha u sportu, pogotovo ako ste rođeni u poslednjoj dekadi znaka. Ukoliko se bavite nekretninama ili privatnim poslom bićete veoma aktivni i tražićete nove načine da poboljšate posao. Mladi Ovnovi naći će honorarni posao.

Novac
– Sve vreme ćete se truditi da budete što ekonomičniji i trošite samo na ono što vam je zaista potrebno, ali prema svojim intimnim željama ćete biti veoma slabi.

Ljubav
– Moguće je da ćete preuzeti inicijativu prema jednom Lavu ili, ako ste rođeni krajem aprila, prema jednom Jarcu, ali će vam za to biti potrebno posredovanje Raka, nekog drugog Ovna ili Blizanca. Ako ste u dužem braku ili vezi, nemojte se raspravljati sa partnerom oko sitnica.

Zdravlje
– Moguće manje stomačne tegobe.

BIK (22.4.- 21.5) TAURUS

Posao - Imate dve opcije, a vi kao da niste sigurni za koju da se opredelite, mada ste u stvari već odlučili, jedino niste sigurni koliko bi vam pomogla osoba na koju računate. Nemojte se previše opterećivati eventualnim problemima sa kojima možda nećete biti suočeni.

Novac
– Imate nekoliko izvora prihoda, a onaj glavni ne može da zadovolji sve vaše potrebe, jer verovatno imate kredite. Nemojte brzopleto ulagati novac u nove poslove.

Ljubav
– Vrlo lep period tokom kojeg možete doživeti prijatne trenutke u ljubavi, pod uslovom da se ni vi ni partner ne inatite oko sitnica.

Zdravlje– Moguća povreda u sportu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Posao - Težište vaših aktivnosti biti na stručnom usavršavanju, putovanjima ili odnosima sa strancima. Mladi Blizanci treba da se što više posvete učenju.

Novac – Pritiče vam novac u manjim količinama sa raznih strana. Ako ste mladi, roditelji će imati razumevanja za vas i verovatno će vas obradovati nečim što odavno želite. Sredovečni Blizanci ulažu novac u stambeni prostor.

L jubav
– Ako ste u dužoj vezi i jasno vam je da partner baš i nije naročito zadovoljan vama, ili ga u poslednje vreme zanemarujete, pronađite način da ga razuverite, čak i ako je u pravu. To se posebno odnosi na one koji su u vezi sa Strelcem, Jarcem, Vodolijom ili Ribama.

Zdravlje
– Pazite se povrede.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Posao - Spremni ste da pregovarate i da se cenjkate, ubeđujete dok ne iscrpite poslednji nerv vašeg sagovornika samo da biste sproveli svoju zamisao. Na kraju ako i pristane na vaše uslove, pitanje je da li ćete biti zadovoljni tom saradnjom. Nemojte zaključivati nikakve poslove u toku ove sedmice.

Novac
– Ljuti ste zbog troškova koje je neko napravio, vaš poslovni ili ljubavni partner, jer vas nije konsultovao. Ne opterećujte se previše time, naročito ako se ne radi o velikom iznosu.

Ljubav
– Period nije sjajan za porodične odnose, za one koji su u braku, zbog sklonosti ka raspravama, ali ni za slobodne koji maštaju da dožive romansu na odmoru. To bi mogao biti čist promašaj, naročito ako vam se svidi osoba koja nije slobodna.

Zdravlje
– Budite pažljiviji za volanom, skloni ste povredama.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Posao- Posebno ste sumnjičavi prema mogućnosti da se vaše želje ostvare, ali imate sjajnu intuiciju i šansu da ipak neke planove sprovedete u delo. Dobra saradnja sa Ovnovima i Blizancima.

Novac
– Već dugo imate finansijskih problema i to vas povremeno čini depresivnim, naročito ako vas sprečava da mnogo toga ostvarite na poslu što bez veće količine novca niste u stanju. Nemojte se zaduživati.

Ljubav
– Moguće nerviranje u vezi sa poslom, kao i sklonost ka raspravama, pogotovo ako je partner sličan vama i ne ostaje vam dužan za svaku primedbu koju mu stavite.

Zdravlje
– Moguća povreda.

DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO

Posao- Često sami sebi podmećete klipove pod kola. Budite tolerantniji i prilagodljiviji u kontaktima sa kolegama oslobodite se potrebe za raspravama.

Novac
– Troškovi vas nerviraju, ali ima onih koji vam finansijski pomažu, a sledi ubrzo i neka uplata. Vaš praktični duh pronalazi rešenje za manjak na računu.

Ljubav
– Svi misle da ste neodoljivo šarmantni, a samo oni koji su u vašem neposrednom okruženju znaju i za tamnu stranu vaše prirode. Pokušajte da je što više sakrijete od partnera, naročito od Jarca ili Škorpije, jer očekuju od vas da ih oraspoložite. Ako ste slobodi, dopašće vam se osoba dosta mlađa od vas.

Zdravlje
– Potrebna vam je dijeta.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Posao - Niste u sjajnoj poziciji. Znate da vas ogovoraju, ali ne i u kojoj meri. Ipak, ponašate se profesionalno i ne osvrćete se za onim što je prošlo, pravite planove u vezi sa inostranstvom.

Novac
– Neko iz vaše porodice, partner ili roditelji, finansijski vas pomaže tako da niste preterano opterećeni novcema. Imate više nego što okolina misli, a manje nego što biste želeli.

Ljubav
– Ako ste u vezi sa mlađim partnerom, možete očekivati dosta problema, ljubomoru, nerazumevanje, naročito ako se radi o Blizancima, Ovnu ili Devici. Ukoliko ste slobodni, može se dogoditi da uđete u tajnu vezu sa nekim ko je u braku i sa kim vas deli popriličan broj godina.

Zdravlje
– Moguća mučnina.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Posao- Dobijate ponudu prema kojoj ćete verovatno biti nepoverljivi, naročito ako dolazi od osobe koja je po rangu iznad vas, ili od mnogo mlađe osobe koja se bavi biznisom. Veoma ste ambiciozni i imate plan kako da rešite važan poslovni problem.

Novac
– Bićete skloni prevelikim izdacima ili ćete se zadužiti zbog nekog posla. Tada ćete, pogotovo ako ste rođeni pred kraj znaka, biti spremni da rizikujete ulazeći u ovaj posao.

Ljubav
– Za mnoge Škorpije porodični odnosi su u prvom planu. Sa partnerom ne uspevate da ostvarite sjajnu komunikaciju jer ste oboje skloni da se raspravljate oko sitnica. Ako ste partneru obećali put ili nekoga očekujete s puta, biće to nezaboravan suret.

Zdravlje
– Moguća je upala mišića, ukoliko previše vežbate.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS


Posao - Rođeni u poslednjoj dekadi znaka osetiće pojačane potrebe za putovanjima, ili će se ukazati prilika da sklopite posao sa strancima. Nekadašnji saradnici će vas se setiti i pokušati da uspostave ponovo saradnju sa vama.

Novac – Razmišljate o načinima kako da uvećate prihode, ali vam to nikako ne polazi za rukom i zbog toga ćete rešiti da krenete u novi biznis, ili da potražite novo radno mesto.

Ljubav – Odgovara vam veza sa veselom osobom čak i ako nije od reči ili ako imate utisak da vas zanemaruje i povremeno više voli da bude sama. Zapitajte se da li ste baš tako sjajan partner kakvim sebe vidite. Moguće je udvaranje jednog Blizanca ili Ovna.

Zdravlje
– Potrebna vam je fizička rekreacija.

JARAC (22.1.- 20.1.) CAPRICORNUS

Posao- Dobro se slažete sa onima koji imaju smisao za biznis i koji donose konstruktivna rešenja. Svoju energiju ne želite da rasipate uzalud na poslove koji vam ne donose satisfakciju. Odgovara vam saradnja sa Bikom koji ima za vas sjajan predlog kao i lojalnost jedne Device i nekog drugog Jarca.

Novac– Koliko god novca da dobijete ode vam na neplanirane troškove. Ne uspevate nikako da stabilizujete materijalnu situaciju, ali nikada niste bez novca.

Ljubav– Vrlo ste društveni i primaćete goste od kojih će neki želeti da se sa vama zbliže i naći će razlog zbog čega će vas potražiti. Trebalo bi da obratite pažnju na udvaranje jedne prilično tajanstvene osobe.

Zdravlje– Više se odmarajte.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS


Posao- Nemate priliku da tako često nađete dobre saradnike, a sada će se pojaviti neko s kim ste nekada radili i tada niste bili u sjajnim odnosima. Ovog puta će vam omogućiti da dođete do potrebnih informacija u vezi sa novim poslom.

Novac– Neko će vam ponuditi saradnju koja bi za vas mogla biti veoma isplativa. Trebalo bi da je prihvatite jer je moguće da je veći novac u pitanju nego što pretpostavljate.

Ljubav– Imate sve šanse da se zaljubite u jednu vrlo dominantnu osobu kojoj ste opsesija ali koja vas ne interesuje, ili u neku mlađu, kreativnu, sa kojom ste možda već u poslovnom odnosu. Nestalni ste ili, ako ste u dužoj vezi, željni izlazaka i provoda, a ako ste u dužoj vezi ili braku, moguće su rasprave, naročito sa Bikom.

Zdravlje– Obratite pažnju na stomačne tegobe.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES


Posao- Dobro se razumete sa jednim Lavom sa kojim inače teško sarađujete, ali može vam se ukazati prilika da sa njim ostvarite poslovnu saradnju koju ste samo mogli da priželjkujete.

Novac– Pokušajte da se ne nervirate ako vam neko bude prolongirao vraćanje duga. Imate finansijsku podršku jednog Raka, Bika ili neke druge Ribe. Savet u vezi sa novcem zatražite od Škorpije ili Jarca.

Ljubav– Imate vrlo racionalan stav u ljubavi, bićete mnogo osećajniji i spremniji da uđete u novu vezu ili flert. Čeznete za romantikom, a imate krajnje praktičnog i racionalnog partnera koji vam je ipak od velike koristi, naročito u poslu.

Zdravlje– Obratite pažnju na oscilacije krvnog pritiska.

Pogledajte još