HOROSKOP ZA 3. NOVEMBAR: Bikovi – pazite šta kome pričate, Devica će napraviti veliku grešku

0

Pogledajte koliko sreće vam na različitim poljima donosi današnji dan.

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Naklonjena vam je pozicija Merkura, Jupitera i Meseca. Ne morate da brinete, sve je na vašoj strani, ali sa ženama, ma kog pola da ste, budite oprezni, čak i sa onima koje vam ulaze u kuću kao prijatelji. Neko će se previše mešati u vašu privatnost, a to ne dozvoljavate.Verujete da možete da se dogovorite sa Vodolijom oko bitnih pitanja.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Prepun znak Device za mnoge predstavnike vašeg znaka znači mogućnost da se zaljubite, dobijete na lutriji ili doživite nešto izuzetno prijatno, moguće susret sa nekim ko vam je veoma simpatičan. Pazite šta kome pričate,čak i ljubavnom partneru, može nehotice reći nešto što vam nikako ne odgovara.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Dan pun neizvesnosti, naročito kada je u pitanju saradnja sa onima koji se predstavljaju kao vaši prijatelji. Poslovni partner je svojeglav a vi još više. Ne dozvoljavate nikome da vas tretira na način koji je ispod vašeg dostojanstva.Spremni ste i pređete preko nekih njegovih propusta ali postavljate i svoje uslove za nastavak veze.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Astrološko polje posla je u priličnoj meri „napadnuto“ planetama koje donose nervozu i nerazumevanje među kolegama i ukućanima ali zato vam tranzit Meseca preko znaka Lava i te kako odgovara. Potrudite se da niko ne primeti da sa jednim Ovnom i Škorpijom ne uspevate baš da se dobro sporazumete.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Naglašeno astrološko polje karijere donosi vam mogućnost susreta sa nekim ko računa na vašu podršku i ko će vam se svakako naći pri ruci ako poželite da započnete nov posao. Trudite se da date na znanje šta očekujete od pretpostavljenog ali on kao da nema mnogo sluha za vas.

DEVICA (23.8. – 22.9.) – VIRGO

Nemate dovoljno jasan i čvrst stav po mnogim pitanjima. Mnogi vas doživljavaju kao osobu koja je previše tolerantna prema mnogima koji to ne zaslužuju. Možete ponoviti grešku i preći preko nečega što vas u stvari nervira. Dobićete poziv od Lava ili Strelca u vezi sa nastavkom saradnje na velikom projektu.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Dobijate pozive od osoba koje rade sa strancima ili žive u inostranstvu u vezi sa mogućim nastavkom saradnje a jedan Strelac ili neki Lav vam nudi posao sa strancima pod odličnim okolnostima. Najradije biste izabrali manje odgovoran posao, ali teško da ćete postići dogovor u vezi sa tim.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Sunce u vašem znaku i Mesec u Lavu mogu doneti probleme u komunikaciji sa ženama, naročito ako radite u velikoj privatnoj firmi. Dobićete poziv za izlazak od nekog ko vam je oduvek bio simpatičan, moguće da se radi o kućnoj zabavi.Mogući dobici u igrama na sreću.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Ovo bi mogao biti naporan dan ako sebe previše opterećujete nemogućim poslovima za koje ste sigurni da nemaju perspektivu. Dobićete pozive sa više strana u vezi sa poslom i to će vam poremetiti planove. Trebalo bi da pozovete Ribe.Dobijate poziv da se sretnete sa jednim Strelcem.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Naglašeno je astrološko polje inostranstva i karijere zbog čega ćete biti verovatno spremni da uđete sa mnogo žara u nove poslovne aranžmane. Kako je Mesec u Lavu što vama savršeno odgovara kada je u pitanju nov projekat u okviru partnerskog odnosa i to dobro plaćen, više ste nego zadovoljni razvojem situacije.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Dobro se osećate u društvu osobe koja ima veze sa inostranstvom i sa kojom možete ostvariti dobru saradnju. Dobićete ponudu za put u inostranstvo.Ako ste mladi, postoji mogućnost obnove saradnje sa nekadašnim poslodavcem. Trudite se da budete fer u timskom radu.Moguće je da možete da uspostavite kontakt sa strancima.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Bilo bi bolje da ne isterujete pravdu ma koliko da ste u pravu jer ćete verovatno morati da se raspravljate sa jednom Devicom, Ovnom ili Blizanciam oko nečega što biste najradije izbegli. Trudite se da niko ne primeti koliko vas toga nervira u radu sa dugogodišnjim kolegama. Susret sa Jarcem ili Rakom.

Izvor: conopljanews.net

Foto: arhiva Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.