PROLAZIM KROZ PAKAO: Dečko me je prisilio da oralno zadovoljim njegovog druga

On je drugi dečko s kojim sam spavala. Viđali smo se često posle škole. Došao bi po mene pa smo odlazili kod njega u stan. Tucali smo se stalno, iako mi često nije bilo do toga. Ali sam pristajala jer sam htela da budemo zajedno, a i znam da muškarcima seks mnogo znači.

I sve je bilo super do pre tri nedelje. Od tada plačem svakog dana i padaju mi crne misli. Taj 16 oktobar nikad neću zaboraviti. Otišli smo na žurku kod drugara mog dečka. Bile je kul, malo smo popili, a onda se moj dečko pobio s nekim momcima koji su mi se nabacivali. Bio je jako nervozan. Odveo me je u kupatilo i naredio da mu po*ušim kako bi se smirio. Učinila sam to, kao i mnogo puta do tada. Posle nekog vremena pozvao me je ponovo u kupatilo.

Ljubili smo se i mazili, a onda je pozvao najboljeg druga kod koga smo bili na žurci. Dečko mi je reako da po*ušim njegovom drugu, jer njegova devojka to ne ume i neće da guta. Bila sam u šoku. Obojica su se smejali i bili mrtvi pijani. Pokušala sam da izađem iz kupatila ali su mi preprečili put.

Tada mi je dečko lupio šamar od koga mi se zavrtelo u glavi. Obojica su otkopčali pantalone u gurnuli mi penise u usta. Plakala sam dok su se oni smejali i stenjali. Kad se sve završilo otišla sam kući. Mada sam imala da raskinm tu vezu nisam to uradila jer ga volim. Poverila sam se najboljoj drugarici koja me je posavetovala da sve prijavim roditeljima i policiji. Ja sam protiv toga.

Neću da svi u gradu znaju za to što mi se dogodilo. Iako se uveliko priča o tome. Mislim da je drugarica ispričala svima šta mi se dogodilo, jer me dečaci iz razreda stalno pitaju da im is*ušim jer su nervozni. Od omiljene ribe u školi postala sam kurva koja pu*i kome stigne što nema nikakve veze s istinom.

Pogledajte još