Škola oralnog seksa iz Beograda hit i u regionu

Novinarima iz Hrvatske pošlo je za rukom da osim nastavnog kadra upoznaju i neke od polaznica kao da vide koje se gradivo uči u prvoj školi orlanog seksa u Beogradu.

Njima se grozničava potraga isplatila. Niki je bila jako raspoložena za ragovor sa njima:

- Shvatite, meni nikakav publicitet nije potreban, sve ovo radim iz ljubavi. Ne treba mi ni novac jer je moj suprug uspešan srpski biznismen i ima dve fabrike koje odlično posluju. Iznenadio se kad je saznao za moju ideju o otvaranju ove škole i iskreno se oduševio - rekla je madam Prestige za Jutarnji.hr

Kolege iz Hrvatske kažu da Niki izgleda sjajno i kako joj niko ne bi dao više od 28 godina. Niki im je otkrila kako je sve počelo:

Na početku, letos, držala je časove  prijateljicama, i to grupne. Obično bi imala tri “učenice”, ali poslednjih dana, Niki radi individualno sa svakom polaznicom. Nastava traje tri vikenda, a ostali dani u nedelji rezervirani su za ponavljanje gradiva i ispravljanje grešaka

- Moje učenice su sve odreda devojke ili žene iz dobrostojećih porodica. Nisu to klinke, naprotiv. Najmlađa učenica imala je 24 godine, a sad imam jednu od 67. Profesorka geografije u penziji. Njen entuzijazam me oduševljava. - ističe Niki Prestige.

A šta kažu polaznice?

Ma, to je više druženje, nego prava nastava. Smemo se, zabavljamo, onda popijemo kafu i popušimo...

Naivno pitam šta popuše.

Dildo, naravno. Svaka ima svoj, iako i Niki ima lepu kolekciju. Ona objasni kako treba rukovati tom muškom spravicom tako da nama ženama bude lepo. Jer, muškarci su glupi, oni zatvore oči i dožive orgazam, ali istinsko zadovoljstvo oralnog seksa pripada ženi. Kad mi naučimo uživati u tome, to se ne može meriti s muškarcima. Nama je sto puta lepše dok pušimo, nego njima, a oni toga nisu niti svesni.

Pogledajte još