MAGLA, MRAZ, PA SUNCE: Ujutro minus, a do kraja dana proleće

Ponegde u Vojvodini i po kotlinama zadržaće se magla veći deo dana. Vetar će biti slab, promenljivog smera. Najniža temperatura kretaće se od -5 do jedan, najviša od 10 do 18 stepeni.

U Beogradu će ujutro biti hladno i maglovito sa slabim mrazem a u toku dana sunčano. U nižim delovima grada očekuje se zadržavanje magle i pre podne. Vetar će biti slab, promenljivog smera. Najniža temperatura kretaće se od -2 do jedan, najviša oko 12 stepeni.

U Srbiji će u narednih sedam dana jutra biti hladna, mestimično s maglom i slabim mrazom. U toku dana biće pretežno sunčano, samo u nedelju umereno naoblačenje. Temperatura u većini mesta biće malo iznad, a u mestima sa dužim zadržavanjem magle malo ispod prosečnih vrednosti.

U Beogradu će u narednih sedam dana jutra biti hladna sa slabim mrazom i maglom. U toku dana očekuje se pretežno sunčano, samo u nedelju umereno naoblačenje. Temperatura će se kretati oko i malo iznad ispod prosečnih vrednosti.

Usled očekivane biometeorološke situacije, cerebrovaskularnim bolesnicima i osobama sa respiratornim obolјenjima se i dalјe savetuje izvesna opreznost. Promenlјivo raspoloženje, reumatski bolovi i glavobolјa su mogući kod meteoropata.

Izvor: b92.net

Pogledajte još