HOROSKOP ZA 6. NOVEMBAR: Ovnovi - neko vas ignoriše, Ribe su u velikoj dilemi

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

S razlogom ste sumnjičavi prema prijatelju koji je uposlednje vreme počeo da se okreće prema jednoj Devici ili Raku a vas pomalo ignoriše. To se posebno odnosi na one koji su prisutni u medijima ii na nekog ko često prema vama pokazuje promenljivo raspoloženje. Dobijate u poslepodnevnim satima mogućnost da se istaknete u poslu sa strancima ili ako ste mladi u okviru stručnog usavršavanja.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Čekate da neko kaže nešto lepo o vama ili da vas pohvali ali se naprotiv, susrećete sa zavišću. To se neće dogoditi ako je u pitanju Ovan možda jedan Jarac ili neka Devica.Trenutno malo toga se odvija u vašu korist ali ste u stvari suočeni pre sa zavišću ili kritikom okoline nego za prijateljskim stavom. Dobro se slažete sa Bikom sa kojom ćete moći tokom prepodneva da uspostavite dobru komunikaciju i da se lako dogovorite oko bitnih pitanja.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Previše ste nestrpljivi i kolebljivi a saradnici vam izgledaju svojeglavi i nedovoljno pouzdani. Preterana diskretnost i izvesna doza tajanstvenosti ne donosi vam ništa od očekivanog, nikakav pomak sa sadašnje pozicije jer malo koga interesuje u stvari kakve su vam namere i po pitanju posla i kada je privatan život u pitanju. Želite da se dogovorite oko novog posla.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Dan je povoljan u svakom pogledu. Veći ste optimista nego pretodnih dana iako imate mnogo nezavršenih obaveza. Imate utisak da je neko spreman da prekrši dogovor i da vas izneveri, da vam ne učini po volji, da vas čak i prevari. Ako se bavite privatnim biznisom ili želite da ga započnete, treba da budete posebno oprezni u radu sa Lavom, Rakom ili Ovanom.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ovo bi mogao biti za vas aktivan dan u toku kojeg se od vas očekuje da preuzmete inicijativu kada je u pitanju razrada projekta, nastavak saradnje, okupljanje tima ili saradnika. Previše popustljiv ili previše rigidan stav donosi probleme tokom prepodnevnih sati jer vas mogu nadigrati oni koji su lošiji od vas u svako pogledu.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Današnja poslovna ponuda može biti za vas veoma izazovna naročito u večernjim satima ali vi nećete biti spremni na kompromis ili da prihvatite to što vam nude usled nedovoljne motivisanosti. Poslovi na duži rok zahtevaju i razgovor sa onima koji mogu da vam daju dobre uslove. Pokušavate da izbegnete saradnju sa Bikom ili Lavom. Ako ste sigurni da ste na pravom putu ka uspehu, ne postavljajte uslove koje drugi ne mogu ispuniti.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Prilično se kolebate po mnogim pitanjima. Nekako ste previše sami sebe zatvorili u neku hermetičku sredinu u kojoj se osećate zaštićenim ali u stvari i te kako vam je stalo da iskažete svoje talente. Potrebno je da se maksimalno posvetite onome što želite. Ako planirate da se posvetite nekom novom poslu, trebalo bi da potražite savet nekog Ovna ili Jarca u vezi sa tim.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Mnogi se oslanjaju na vas i pokušavaju da vam laskanjem u stvari daju na znanje da očekuju da vi završite i njihov deo posla jer ste u tome iskusniji. Ponašate se prilično svojeglavo iako izgledate miroljubivi u stvari pokušavate da drugima nametnete svoje stavove. Želite da obnovite saradnju sa nekim ko vam je svojevremeno bio od velike koristi po mnogim pitanjima.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Imate osećanje zavisnosti od vaših šefova. Mnogo toga vam ne ide u prilog ili ćete imati utisak da ima onih koji ne žele da vam pomognu. Želite da se dogovorite sa Devicom oko nastavka saradnje međutim, moraćete da budete mnogo popustljiviji ako želite da vam izađe u susret.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Verujete da možete da imate uticaj na osobu sa kojom često sarađujete, moguće da se radi o jednoj Devici, Vagi ili Raku a koja najverovatnije živi u inostranstvu. Pokušavate da uspostavite dobre odnose sa onima koji su se već pokazali kao dobri saradnici. Veče donosi moguće probleme sa martovskim Ovnovima. Verujete u dobre namere jednog Bika.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Imate veliku tenziju naročito u radu sa onima koji nisu spremni da se maksimalno angažuju u vidu timskog rada. Niste spremni da preuzmete na sebe rizik za posao za koji vam niko ne garantuje uspeh. Želite da se uključite u neki nov, profitabilan posao za koji vam je potrebna podrška jednog Jarca ili neke Vage. S duge strane, Škorpija uporno pokušava da vas naogovri na nešto što vam nikako ne odgovara.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Nemojte se previše nervirati ako vam ne bude pošlo za rukom da se dogovorite sa jednim Rakom oko nečega što je u obostranom interesu. Trudite se niko ne primeti da se dvoumite između dva posla koja biste mogli vrlo brzo da počnete da radtie a vi verovatno čekate neku treću priliku. Strepite da bi neko mogao da prekrši dogovor u vezi sa novim projektom.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još