ZLOČIN KAKAV SE NE PAMTI: Pretukao devojku na smrt

- Strašne povrede je zadobila. Ne mogu ni da pretpostavim koliko dugo ju je tukao. Od udarca joj je napukla baza lobanje i polomljena donja vilica. Kako se pretpostavlja, Branislav joj je glavom udarao o peć. Ona je sa teškim telesnim povredama prevezena u šabačku Opštu bolnicu - navodi izvor iz istrage. On kaže da je devojka životno ugrožena i da je zasad neizvestan ishod njenog opravka.

Ubistvo Šapčanke Ljubice Vuković (54) u maju 2004. godine uznemirilo je stanovnike grada na Savi. Prema nezvaničnim informacijama, Branislav Tomašević, tada šesnaestogodišnjak, ubio je Ljubicu zbog tri grama droge.

Kako prenos Blic, oko dva časa iza ponoći Nikolina je primljena u šabačku bolnicu, a posle hitnog zbrinjavanja urađene su i dijagnostičke pretrage koje su potvrdile težinu povreda, pa je upućena u Neurološku kliniku Kliničkog centra u Beogradu.

Motivi ovog bestijalnog nasilja zasad nisu poznati. Istraga će utvrditi šta se zapravo dogodilo te noći i zbog čega je na brutalan način Branislav pretukao Nikolinu.

Od udaraca Nikolini napukla baza lobanje i polomljena donja vilica

Nikolina je odranije poznata kao osoba koja je pružala seksualne usluge za novac. Skoro svake večeri je tražila „društvo“ ispod Savskog mosta u Šapcu. Na svojoj fejsbuk stranici otvoreno je nudila usluge, a objavila je i postove u kojima je navodila i cenu za pružanje ovih usluga.

Nikolina i Branislav su se odranije poznavali, o čemu tome svedoče i njihovi fejsbuk profili gde su postavljenje njihove slike na kojima ne kriju bliskost.

Branislavu Tomaševiću je posle brutalnog napada na Nikolinu određena policijska mera zadržavanja do 48 sati, a kako saznajemo, tužilac u Šapcu će ga saslušati danas.

Blic

Pogledajte još