HOROSKOP ZA 7. NOVEMBAR: Blizanci će biti obmanjivani, Device će biti unapređene

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Dobro se slažete sa Bikom i Vagom ali ne baš sa Ovnom ili Vodolijom. Tranzit Meseca donosi nove poslovne ponude.Očekujete da će vam neko pružiti odgovarajuće rešenje za problem sa kojim ste suočeni a verovatno se radi o nekim finansijskim dilemama koje ne možete lako da rešite. Osoba koja ima poslovne veze sa inostranstvom, daje vam koristan savet.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Dobro se slažete sa Ovnom, Vodolijom i Blizancima a sa Vagom i Bikom ne baš nešto naročito, jer vam verovatno postavljaju neka ograničenja ili vam dele savete koji vam nikako ne odgovaraju. Trudite se da ostanete u dobrim odnosima sa Jarcem koji vas često kritikuje. Nemojte dozvoliti da vas bilo ko nervira ili da vam nameće svoje ideje u vezi sa nečim što vam nikako ne odgovara.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Želite da se pomirite sa nekim ili da nekom pružite još jednu šansu kada je u pitanju posao od koga biste mogli dosta da zaradite samo kada biste bili dosledni sebi i zacrtanim ciljevima. Imate osećaj da su vas mnogi napustili ili iskoristili ali vi imate način da uradite nešto za sebe.Nekome je stalo da nešto sakrije od vas.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Očekujete da vam Bik ili Vaga postave uslove u vezi sa stambenim prostorom na koji vi ne želite da pristanete. Ako ste roditelj i treba da se dogovorite oko važnih pitanja, neće vam to lako poći za rukom a ako ste mladi i svojeglavi, moguć je konflikt sa autoritetima ili roditeljima.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Želite da se istaknete u poslu sa strancima u kome je potrebno da pokažete dosta kooperativnosti ili znanja. Niste spremni da se adaptirate na nove oklonosti na poslu na koje niste računali ili ste mislili da ćete ih nekako već rešiti. Imate na koga da se oslonite, na Jarca ili Raka.

DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO

Prepun je vaš znak planeta i daje vam potrebu za iskažete svoje sposobnsti ali možete biti veoma naporni prema saradnicima.Možete dobiti razne vrste ponuda u vezi sa nekim novim poslom ili ćete dobiti vest o mogućem unapređenju. Trudite se da jednom Raku i Lavu nametnete svoje mišljenje. Pazite da ne preterate u energičnom stavu, nećete biti pravilno shvaćeni.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Astrološko polje komunikacije naglašeno je prisustvom Saturna zbog čega ste veoma odgovorni i ozbiljni a tranzit Meseca preko vašeg znaka donosi promene raspoloženja što bi se moglo odraziti na neke nove mogućnosti u pregovorima sa prilično svojeglavim saradnicima. Loša pozicija Marsa u odnosu na vaš znak znači da pogrešno procenjujete okolnosti pod kojima ne možete da uradite sve što biste želeli.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Trudite se koliko god je to moguće da se postavite fer prema onima koji vam nisu baš naročito naklonjeni. Možete dobiti ponudu na koju ćete odgovoriti na način na koji jedan Ovan ili Škorpija to intimno i očekuju. Moguća je vest o novcu ili nekom novom projektu.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Želite da započnete nov posao i verovatno će vam poći za rukom da se postavite kako treba u poslu koji bi mogao da vam donese nove šanse za putovanja ili za proširenje saradnje. Ako ste sprečeni da putujete, dobijate priliku da uspostavite kontakt preko posrednika.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Mnogo toga vas okupira i čini vam se da možete da uradite nešto što drugi ne mogu ali da nemate baš pravu priliku. Neko će vam dati na znanje da bi bilo dobro da se angažujete na poslu koji od vas zahteva bolju koncentraciju. Poslovna veza sa Bikom donosi profit.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Više trošite nego što zarađujete ali vas to mnogo ne brine. Imate ideju kako da se postavite i kako da dođete do cilja, posebno uz pomoć Riba, Škorpije i Jarca. Jedan vatreni znak pokušava da vam se nametne na način koji vam nikako ne odgovara. Dobijate poziv da se sretnete sa Bikom ili Vagom.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Želite da se družite sa onima koji su sličnog ranga kao što je i vaš ali će vam mnogi dosađivati, najverovatnije oni sa kojima nemate baš o mnogo čemu da pričate. Ostajete dosledni sebi i svojim ciljevima i naći ćete način da ih postignete u što kraćem roku.


Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još