SRUŠIO INTERNET: Ljubavni problem 13 – godišnjeg dečka će vas dirnuti

0

Koliko naivno, prelepo i neiskvareno je dečje srce kada prvi put voli. Ovaj momčić je potpuno iskreno govorio o problem koji ga opterećuje. Zbog toga je njegovo pismo postalo hit na Internet.

Na jednoj internet stranici koja se bavi problematikom onih koji su u vezi pojavilo se pismo jednog 13 – godišnjaka koji ima prvu devojku u životu.

Imam devojku već dva meseca, i nedavno smo se počeli držati za ruke. Rekli smo jedno drugom da se volimo, ali se nikad nismo poljubili niti ništa slično”, ovim rečima započeo je pismo anonimni 13-godišnji dečak koje se prepričava na internet.

Želio bih da je zagrlim, ali je ona 15 centimetara viša od mene. Hoću li biti čudan ako to uradim? Kada sedimo na kauču i gledamo televiziju čini mi se da je više pogrbljena od mene i tada mi se čini da smo otprilike iste visine. Je li ipak previsoka da je zagrlim?”

Ovo nevino pitanje je iskeno iznenadilo sve korisnike te internet stranice a onda su počele da stižu poruke podrške koje su imale za cij da ohrabre mladog kavaljjera koji je nesvesno vratio veru u ljubav mnogim korisnicima stranice.

Izvor: nadlanu

Foto: Yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.