ČOLINA PRAVILA: Kako sam postao erotski simbol za žene

Prenosimo vam najzanimljivije delove intervjua.

Za vašu publiku je vezana zanimljiva teorija koja kaže da su vas na vrh doveli baš ženski glasovi: devojčice, devojke, žene. Sve su one izabrale baš tebe.

- Možda je tako, ne znam. Jedino što znam jeste da su žene moja najvažnija publika. Činjenica je da su žene, po svojoj prirodi, mnogo zainteresovanije za muziku nego muškarci. Priznajem da su žene, svih doba i generacija, važan faktor mog uspeha. Ali je na mojoj prošloj ploči “Zbog tebe” napravljen mali zaokret, muzika je postala tvrđa, energičnija. Posle ove nove ploče (Malo pojačaj radio prim.aut.), mislim da će i muškaraca biti više jer je zvuk moderniji, savremeniji, sa čvrstim bitom. U stvari, niko od nas pevača ili grupa nema tačnu evidenciju koliko ploča kupuju žene a koliko muškarci: tek na koncertima vidim da su dame u većini.

Ne možete da poreknete činjenicu da ste postali neka vrsta erotskog simbola, pa makar to bilo i nesvesno. Osećate li to na sceni, u direktnom kontaktu s publikom?

- Osećam, kako da ne. Postoji neki fluid koji nas povezuje, publiku i mene, jer vidiš da ženske reaguju pozitivno, razdragano. Volim tu veselost, prija mi zbog toga što strašno volim žene i što su one deo mog života. Pre svega, ponoviću, one su moja najvažnija publika i ja sam dužan da sve pesme tako plasiram, da svaku od žena uverim da pevam baš njoj, samo za nju. Međutim, to ushićenje nije nametnuti, prikriveni seks, već odnos kroz koji one u meni nalaze nešto što nije vezano samo za muziku. Verovatno se publika poistovećuje tako da neko voli tvoje ponašanje, tvoj izgled, neko ovo... To ti je kod mene od prvih dana pevanja, od prvih koncerata: ista zainteresovanost za koncert, atmosferu.

Za atmosferu posle koncerta...

- Eventualno. Ako se radi o simpatiji ili nečem što je zaista prirodno, toga ima. Dešavalo se da upoznam osobu posle koncerta, rodi se kad i po koja veza. A što me pitaš za grupi devojke, za njih ne znam.

Još se niste oženili. Kakav uslov treba da ispunjava kandidatkinja za ovo upražnjeno mesto?

- Da budu žene i ništa više.

Pogledajte još