HOROR NA SRPSKI NAČIN: Ubio oca, zapalio babu pa pozvao prostitutku

On je, navodno, dok su ga saslušavali u vezi sa ubistvom babe, priznao i da je otrovao oca sipajući mu otrov u kafu. Iako nije želeo da priča o motivu, komšije navode da je on posle smrti oca i babe trebalo da nasledi porodično imanje.

"Kobnog dana Zoran je celi dan radio, a kada je došao kući Miljan mu je skuvao kafu. Čim ju je popio, on se onesvetio a hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt. Pokojna Miroslava nije dala da njegovo telo ide na obdukciju, dok je nama je bilo čudno da je imao srčani udar, a da se na licu se ništa nije videlo. Zoran je bio kao sa lične karte", rekao je jedan od rođaka porodice Ranković.

Iako je Miljan dan nakon smrti babe izgledao utučen, kako kažu komšije, iz njihove kuće se čula muzika. Ubica je navodno pozvao druga kod sebe i naručio prostitutku iz Mladenovca.

Takođe, komšije Rankovića kaže i da je Miljan imao problema sa drogom i da ga je u policiju odvela majka koje živi u Beču nakon razvoda s njegovim ocem. Ona mu je rekla da ispriča sve što zna, pa se pretpostavlja da je tako i priznao ubistvo oca.

Izvor: Alo

Pogledajte još