AMEBA OD MUŠKARCA: Tražio je da mu vrati novac za kafu, a onda mu je zapušila usta odgovorom

Britanka Loren je situaciju koja joj se dogodila putem Tindera objavila na svom blogu, nakon čega je ona postala viralna i obišla svet.

Ona se, naime, našla sa dečkom sa kojim se prethodno dopisivala i predložila da sednu u obližnju kafeteriju. On nije bio oduševljen tom idejom i predložio je drugu, koja im je bila bliža.

Iako je momak u ranim 30-im ostavio dobar prvi utisak tokom dopisivanja, Loren nije bila oduševljena onim što je čula na dejtu. Već na kraju sastanka pozvao ju je kod njega u stan na večeru, a onda rekao da mora da brzo da ide jer čeka dostavu paketa koji je poručio.

Iste večeri, poslao joj je poruku u kojoj ju je pozvao na sledeći sastanak. Nakon što je Loren učtivo odgovorila da misli da između njih nema hemije i da to ne bi bila dobra ideja, pokušao je još jednom.

"Šta misliš da ti sutra napravim večeru, pa da vidimo šta će se desiti? Imamo dobru komunikaciju, to je dobar početak. Hajde da damo još jednu šansu", napisao je.

"Izvini, ali ne dolazim u stan nekoga koga jedva poznajem. Nažalost, ja sam veliki romantik i verujem da se iskre javljaju na prvi pogled. Želim ti sve najbolje.", odgovorila je Loren.

Nakon ovog detaljnijeg objašnjenja usledila je poruka koju nikako nije očekivala:

"Ok, fer. Možeš li da mi vratiš novac za kafu? Ne volim da traćim novac. Radije bih ga potrošio na sastanak sa nekim drugim."

Šokirana Loren mu je, međutim, zapušila usta odgovorom:

"Sramotno je što sastanak koji se nije završio kako si ti zamislio nazivaš "traćenjem". Šta misliš da doniram 3,5 funti humanitarnoj organizaciji po tvom izboru, da ti dam šansu da se naučiš pristojnosti?"



Nepristojni momak je ostao dosledan svom "maniru" i nije odustajao:

"Voleo bih da sam odlučim na šta ću potrošiti svoj novac. Molim te uplati ga na moj bankovni račun broj..."

Ipak se nije naučio pameti.

Pogledajte još