ODRAO SAM KOŽICU ZBOG DEVOJKE IZ DOMA: Penis mi je u očajnom stanju

Dva meseca sam s devojkom koja živu u učeničkom domu u centru Beograda. Imam 19 godina, a ona je 4 godine mlađa. Došla je iz Paraćina ovde da završi školu. Ima tešku priču iza sebe. Za oca ne zna, a majka je u drugom braku i mnogo ne haje za nju iako živi u Nemačkoj i ima super život.

Imali smo seks dva dana pošto smo se smuvali. Spavala je kod mene. Iako imam mali stan, keva i ćale su rekli malđem bratu da ne ulazi u našu zajedničku sobu kad mi je devojka kući. Tucamo se svaki dan, a sad izgleda da smo preterali.

U ponedeljak smo se kidali više od četiri sata. Crkao sam, a i ona. Umesto da spavam do podneva, probudio sam se u osam.

Boleo me je ku*ac toliko da mi je došlo da vrištim. Ceo dan sam trpeo bolove. Ona je otišla u školu, a ja sam se zavukao u sobu. Tek uveče mama je provalila da nešto nije ok sa mnom. Insistirala je da joj kažem. Bilo me je sramota, ali sa na kraju reako.

Otišli smo u kupatilo i pokazao sam tati i njoj na šta mi liči ku*ac. Skroz se otakčila kožica koja se držala na vrhu glavića za neki kanal. Odmah su me odveli u urgentni centar. Tamo sam bio četiri sata. Dali su mi inekciju i zašili kožicu na taj vrh. Najluđe je bilo što mi je devojka već sutradan htela naskočiti. Pokušao sam, ali nisam mogao. Ipak je klinka, ne zna ona da su ovo ozbiljne stvari.

Nisam siguran da ću biti dobar u sesku kao do sada. Ovo mi je treća devojka i sve su rekle da sam najbolji. Sad samo osećam neprijartnost.

DUD

Pogledajte još