SUDITE MI: Uradila sam toliko strašnu stvar da ne mogu sebi da oprostim, NIKADA

Očajna sam. Toliko sam očajna da sam morala da napišem ovu ispovest.

Ne mogu da podnesem sebe. Gadim se sama sebi! Svaka reč koju ću napisati prirediće mi još više bola, ali moram. Kažnjavam se jer sam zaslužila!

Ne tražim savet od vas. Toliko sam besna na sebe da ne želim da mi bude bolje. Želim kaznu, jer je to jedino što sam zaslužila.

Imam 22 godine i spavala sam sa mužem moje starije sestre. Njih dvoje su isto godište i imaju 38 godina. To je moja starija sestra, a mene su roditelji dobili kasno.

Razmažena sam i navikla sam da imam sve, pa sam želela i njega. Zavela sam ga, a bila sam toliko ljubomorna da nisam ni bila svesna šta radim, sve dok se nije desilo.

Od kada su se venčali, žive sami na Novom Beogradu, a ja sam ostala sa roditeljima u kući na periferiji grada. Samo o njoj pričaju, kako im trebaju kuhinjski elementi, krevet, šporet i još mnogo toga da bi se skućili. Na mene skoro da niko nije obraćao pažnju. Venčali su se prošle godine u oktobru, a i dalje je sva pažnja usmerena ka njima.

Stvari su postale mnogo gore kada su u avgustu javili da je u drugom stanju. Od tada roditelji neprestano pričaju o njima. Ja sam ta koja je pobesnela od ljubomore i htela sam da uradim sve da im pokvarim sreću, a to sam i uspela kada su došli kod nas na nekoliko dana jer su krečili stan. Zavela sam ga i spavala sa njim.

On ne izgleda kao da se kaje. Po njegovom ponašanju, rekla bih da ovo nije bio prvi put da je prevario moju sestru, ali meni je mnogo teško. Prošlo je mesec dana od kada se to dogodilo i konstantno su mi te slike pred očima. Užasno se osećam, prljavo i nikada ne bih ponovo uradila tako nesto.

Gadim se sama sebi.

Ne zaslužujem sreću. Ne zaslužujem ništa!

Lj.K.

Pogledajte još